20% på bareMinerals Foundations - Steen & Strøm 1797

20% på bareMinerals Foundations

bareMinerals ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke oss på Kicks Steen & Strøm den 31. januar til 6. februar. Vi vil være på plass med våre makeup konsulenter og gi deg personlige råd og veiledning. Vi har i perioden 20% på alt av Foundation fra bareMinerals.

Visste du at bareMinerals har 7 ulike Foundations typer?

ORIGINAL FOUNDATION SPF 15
Feilfri Finish og 100% mineraler
Vår prisbelønte mineralfoundation med 100% mineraler gir en naturlig feilfri finish med god dekkevne. Det ser ut som pudder, men føles som en krem. Denne lette foundationen med SPF 15 gir lett til full dekk med en naturlig glødgivende finish. Bevist å gi klarere, sunnere hud og redusere synligheten av ujevnheter, uten å tørke ut huden. Sitter i 8 timer.

MATTE FOUNDATION SPF 15
Matter og reduserer synlighet en av porer
Matte har alle de gode egenskapene som Original SPF 15 Foundation i tillegg til at den matter ned, reduserer synligheten av porer og stimulerer cellefornyelsen.

BLEMISH RESCUE SKIN-CLEARING LOOSE POWDER FOUNDATION
Pleier og dekker uren hud
En lett mineral Foundation som skånsomt dekker og minsker synligheten av akne. Den inneholder 0,5% salisylsyre som fremmer en klarere og jevnere hud, lar huden puste og gir en byggbar medium-til-full dekke med en naturlig, matt finish som varer hele dagen.

BAREPRO PERFORMANCE WEAR LIQUID FOUNDATION SPF 20
Perfekt dekk i 24 timer
Denne flytende Foundation med SPF 20 presterer overlegent både når det kommer til utseende og hudpleie, slik at du kan være ditt beste «jeg» gjennom alle døgnets 24 timer! Vår nye Mineral Lock™ formel sørger for en perfekt dekkevne i hele 24 timer, samtidig som teknologien ikke tilstopper porene.

BAREPRO PERFORMANCE WEAR POWDER FOUNDATION
Naturlig matt finish
En magisk Foundation fra bareMinerals som gir en naturlig matt finish uten at den kaker seg. Med sin ultralette, silkemyke tekstur er den enkel å påføre og gir perfekt dekk i opptil 12 timer.

BARESKIN PURE BRIGHTENING SERUM FOUNDATION SPF20
Serimfoundation med lysnende effekt
Ultralett, silkemyk serum-Foundation og lysnende serum i ett, proppet med antioksidanter som forbedrer, mykgjør og jevner ut hudtonen. Lett til full dekkevne

COMPLEXION RESCUE TINTED HYDRATING GEL CREAM
Fuktighetsgivende Foundation
Vår mest fuktighetsgivende Foundation kombinerer SPF 30 med fordelene av en BB krem og en CC krem for en strålende glatt overflate. Produktet har en høy solbeskyttelse med SPF30 UVA/UVB. Gir lett til medium dekkevne

THE POWER OF GOOD
Vi mener at makeup og hudpleie ikke bare skal få deg til å se bedre ut, men også være godt for huden din. Rene, mineralrike produkter er, og har alltid vært selve sjelen til bareMinerasls, helt siden vi startet en skjønnhetsrevolusjon i 1995.

CLEAN WITHOUT COMPROMISE
Som grunnleggeren av “Clean Beaut” forplikter vi oss til å skåne huden din og miljøet for potensielt skadelige ingredienser.