ALEXA: EN RELANSERING AV ET IKON - Steen & Strøm 1797

ALEXA: EN RELANSERING AV ET IKON

Mulberry ferier deres 50 årsjubileum med å relansere deres mest etterspurte veske, Alexa – med bærekraftige oppdateringer. 

Den ikoniske vesken ble først lansert i 2010 og ble inspirert av Alexa Chungs bekymringsløse selvtillit og den tidløse stilen til «Mulberry’s Postman’s Lock»-tilbehør. Chung ble ofte sett med en elsket vintage Mulberry-koffert ved sin side. Mulberrys designteam ble inspirert til å lage en avslappet, moderne versjon av denne tradisjonelt formelle formen, og Alexa ble født. Det ble raskt en av merkets signatur-design og den mest etterspurte Mulberry-vesken i en generasjon.

Den relanserte Alexa har blitt raffinert i stil og gjenspeiler Mulberrys forpliktelse til bærekraftig innovasjon. Serien er laget av lær av gullstandard, miljø akkrediterte garverier og er laget på merkets karbonnøytrale britiske fabrikker. Resultatet er en oppdatering av denne ikoniske avslappede ransel-formen som er en moderne og bærekraftig tilnærming til luksus.

Fargene spenner fra rolige, jordnøytrale nyanser (Charcoal, Chestnut, Chalk), til gledelige neonfarger for å lyse opp i høysesongen (Neon Pink og Neon Yellow) og nøkkelfarger av signaturen Mulberry palett (Mulberry Green, Deep Amber og Black). Som med den originale Alexa-samlingen, er en trio av størrelser tilgjengelig, med den klassiske silhuetten, supplert med ungdommelig Mini- og dristige Oversized-stilen.

Som en anerkjennelse av sin kultstatus, vil en original Alexa-veske – fra Chungs private samling – bli omtalt i Victoria & Alberts kommende utstilling «Bags: Inside Out», sponset av Mulberry. Alexa vil vises som en del av “It Bag” -renessansen som utforsker veskens unike kulturelle status og deres håndverk.

Alexa, Oversized Alexa og Mini Alexa vil være tilgjengelig i Mulberry-butikken fra 5. november.