Beauty Weekend - Steen & Strøm 1797

Beauty Weekend

Velkommen til Beauty Weekend i Skandinavias største Beauty Hall, i samarbeid med Fredrik & Louisa. Det hele braker løs fredag 23. september med masterclass holdt av YSL, NARS og Fenty, mens lørdagen byr på et fullpakket program. Begge dagene blir det  konkurranser og gaver i butikk. Husk å melde deg på masterclass under for å sikre deg plass. Plasser blir gitt bort om man ikke møter presist. Håper vi sees!

 

FREDAG 23. SEPTEMBER

13:00: YSL
Bli med inn i YSL sin verden av moderne, edgy og luksuriøs beauty.
Yves Saint Laurent er skjønnhetsmerket alle kjenner, elsker og beundrer for deres ikoniske parfymer, makeup og hudpleie. I den unike blandingen av femininitet og maskulinitet, autentisitet, klassisisme og innovativitet er kjærligheten, som er i sentrum av alt i YSL, der alt begynner. Kjærlighet som en ekstrem, lidenskapelig følelse, og en kjær verdi, er priset over alt annet. Med YSL Beauty er det ingen halvmål og ikke rom for intetsigende middelmådighet.
Påmelding HER.

15:00: Masterclass med Fenty Beauty – “The Perfect Fenty Glow”
Robyn Rihanna Fenty tok hele verden med storm da hun lanserte den banebrytende og fantastiske Fenty Beauty i 2017. Dette merket manifesterer virkelig Rihannas konsept «Shine Bright like a Diamond», forsterker og utstråler vår indre skjønnhet og oppmuntrer sminke til å være et verktøy for å feire forskjell. All makeup fra Fenty Beauty er designet for at de skal føles lette på huden, samtidig som de enkelt kan bygges opp til å få den dekkevnen du ønsker.
Påmelding HER.

17:00: Masterclass med NARS – “No Makeup – Makeup”
Nars omfavner tapperheten ved hver sving, og bringer en fremtidsrettet tilnærming til skjønnhet og makeup. Fra deres elegante innpakning, til deres vakre nyansespekter og konsistenser, er Nars et merke som definitivt bør være på radaren din! Bli med på masterclass med Mari fra Nars og lær hvordan du kan legge en effortless no makeup – makeup look
Påmelding HER.

Gerry Weber
Giveaway til alle handlene kunder.

 

LØRDAG 24. SEPTEMBER

12:00: Masterclass med Nuori – “Clean Skincare”
Lwam, hudspesialist hos NUORI skincare viser den optimale hudpleierutinen for å bevare og opprettholde sommergløden ut høsten med NUORI sine helt naturlige hudpleieprodukter.
Påmelding HER.

13:00: Masterclass med Bumble and Bumble – “Opplev Bumble and Bumble med Birger Løkeng”
Bumble and bumble. skaper cruelty-free hårpleie- og stylingprodukter av redaksjonell kvalitet. Merkevaren har bygget opp et pålitelig rykte i eksklusive frisørsalonger og blant alle hårpleieelskere. Mens ikoniske hårprodukter som Brilliantine og Surf Spray først løftet varemerket og ga produktene kultstatus, har dess sortiment utvidet seg til fantastisk gode multi-tasking sjampo, balsam, håroljer og stylingprodukter for alle hårtyper, teksturer og bekymringer.

Lær hvordan du skal style håret ditt med de råeste stylingproduktene på markedet!
Påmelding HER.

14:00: Masterclass med Tom Ford – “Høstens lekreste øyemakeup”
TOM FORD BEAUTY består av en komplett garderobe av frodige og sexy farger til ansikt, øyne og lepper. Kolleksjonens fantastiske utvalg av mettede farger, fra sensuelle nøytrale toner og dristige knallfarger, sikrer at alle kan fremheve sin egen skjønnhet og uttrykke glamorøs individualitet.
Påmelding HER.

15:00: Masterclass med Givenchy – “Oppdag Givenchy sitt duftunivers”
Givenchy er kjent for å lage haute couture-klær, parfymer, tilbehør og kosmetikk. I dag forblir skjønnheten og duftene fra Givenchy banebrytende og couture-kunstnerisk nyskapende, og bærer på en arv som begynte for over 60 år siden. Finn din favoritt blant de eksklusive duftene til Givenchy!
Påmelding HER.

16:00: Masterclass med Laura Mercier – “Enkle steg til en perfekt basemakeup”
Laura Mercier skaper sminke og hudpleie som er hyllet og elsket av enhver makeup-lover. Varemerket er dypt forankret i filosofien «What makes you unique makes you beautiful», og Laura Mercier har en stor tro på å eie og omfavne de unike egenskapene som gjør hver person til et individ. Sminke er bare et verktøy man kan bruke for å fremheve og omfavne sin individualitet og naturlige glød.
Påmelding HER.

Gerry Weber
Giveaway til alle handlene kunder.

Merk at det er begrenset antall plasser til hver masterclass, så vær tidlig ute. Alle som deltar på masterclass får goodiebag med en hyggelig introduksjon til merkevaren.