Besøk av Vendela Kirsebom - Steen & Strøm 1797

Besøk av Vendela Kirsebom

Lørdag 15. desember fra kl. 14.00 – 16.00 kommer Vendela Kirsebom innom oss. Her vil hun bistå i valg av produkter av sin nye kolleksjon Vendela Wear.

Karrieren som supermodell ga Vendela en drøm om en dag og kunne lansere sitt eget klesmerke. Klær og mote har alltid vært en lidenskap og en viktig del av Vendelas karriere. Det å presentere andres kolleksjoner ga henne en drøm om en dag å lage sin egen. Hun er nå stolt av å kunne vise frem at hennes drøm har blitt virkelighet.

«Jeg elsker nøytrale farger, slik at stoffets form og struktur kommer frem i sin helhet». Inspirasjonen er hentet fra skandinavisk design og komfort. Stikkord for kolleksjonen er mykt, luksuriøst, rolig og tidløst. Kolleksjonen består av klassiske, behagelige plagg skapt for gi deg den luksuriøse følelsen og strekker seg fra basisplagg, designet for å holde deg elegant og varm på kalde dager, til moteriktige plagg designet for kvinnen som skal være avslappet elegant. Vendela har designet plagg i eksklusive materialer som merinoull, kasjmir og viscose, for å skape en kolleksjon som gir et eksklusivt preg og er ømfintlig mot huden. Alt er laget med Vendela-touch og små forseggjorte detaljer som hever helhetsinntrykket av kolleksjonen.

Lørdag 15. desember vil Vendela signere kort til kundene som kjøper plagg. I tillegg har Vendela Wear en konkurranse der kunden kan ta selfie med henne eller legge ut bilde av seg selv i sitt favoritt plagg for å være med i trekningen av plagg til en verdi av 2000kr.

Du finner Vendela Wear i vår 1. etasje (rett ved inngangen fra Kongens gate).