Bli klar for vår med ADAX sin nye kolleksjon - Steen & Strøm 1797

Bli klar for vår med ADAX sin nye kolleksjon

Med SS19 kolleksjonen presenterer ADAX en sofistikert og minimalistisk kolleksjon, som trekker tråder mellom stammefolket fra Omo Valley i det sørlige Etiopia og den nordiske uberørte natur.

”Vi har funnet inspirasjon til denne kolleksjonen fra stammefolket i Omo Valley. De bruker fargerike blomster, kroppsmaling, perlesmykker og rutete tekstiler til å dekorere seg med”, forteller sjefsdesigner Eugen Silfen. Han fortsetter: ”Vi har forsøkt å kombinere dette med den skandinaviske stilen som kjennetegner ADAX, og jeg må ærlig innrømme at jeg synes vi har skapt den flotteste kolleksjonen til dags dato”.

I SS19 kolleksjonen finner man linjer som Cormorano Braided, som med det fargerike flettede mønster i kombinasjon med veskenes enkle silhuetter, fremhever kontrasten mellom de to inspirasjonskildene.

Gjengangere som den trendy Berlin serien og klassiske Cormorano er også med i kolleksjonen, nå forsterket med flere fargerike modeller i sterke farger som gult, marineblått og hvitt – og selvfølgelig, den tidløse sorte – alt i de beste skinnkvaliteter.

Du finner ADAX hos S&S Designer Bags i 1. etasje.