BYPÅSKE: Tips til hva du kan gjøre i Oslo i påsken - Steen & Strøm 1797

BYPÅSKE: Tips til hva du kan gjøre i Oslo i påsken

Skal du ha bypåske i Oslo i år? Ikke noe problem, for vi har samlet flere gode tips til hva du kan finne på alene, sammen med familie, kjæreste eller venner.

SKIPÅSKE I BYEN

For lite snø på fjellet? Ikke noe problem. Man trenger ikke reise langt for å stå på slalom i bra før når man bor i Oslo. Både Tryvann og Snø holder åpent alle dager i påsken!

Bålpanne på Grefsenkollen

Planer til helgen? Grefsenkollen har definitivt en av byens beste utsikter. Her kan du enten spise inne på restauranten eller booke en bålpanne utendørs. Bålpanne er en morsom aktivitet med både familie og venner. Det er deilig og varmt med bål og skinn med oksebuljong, spekemat og hjemmelaget eplegløgg. Book bord på grefsenkollen.no. 

FERGETUR TIL DRØBAK

Båten mellom Drøbak og Aker brygge seiler alle lørdager og helligdager i påsken, og er et alternativ for alle som vil ta en pause et avbrekk fra byen i påsken. Pakk sekken, la skiene bli igjen og opplev hvor vakker fjorden kan være på en tidlig vårdag. Avgang fra Aker brygge kl. 10.00, retur fra Drøbak kl. 17.40

PÅSKESAUNA

Å hoppe ut av en vam badstue og rett ut i kulden er ikke bare en aktivitet du kan gjøre på fjellhytta. I Oslo har vi mange muligheter for å ta en dukk rett ut i fra saunaen. Samle vennegjengen og book en privat sauna – den beste måte å oppleve Oslofjorden. 

På vår Instagram har vi en påskejakt. Bli med her.