BYPÅSKE: Tips til hva du kan gjøre i Oslo i påsken - Steen & Strøm 1797

BYPÅSKE: Tips til hva du kan gjøre i Oslo i påsken

Er du en av mange som skal ha bypåske i Oslo i år? Da er det bare å ta det med ro, for vi har samlet flere gode tips til hva du kan finne på alene, sammen med familie, kjæreste eller venner.

Virtuelt påskeløp

Fyll påsken med aktivitet og moro! Påskeløpet er et virtuelt løp som går gjennom hele påskeferien. Det starter 1. april og avsluttes 5. april, og du kan løpe når du vil og hvor du vil i denne tidsperioden. Få med deg venner eller familie ut på tur, og husk at man kan både gå, gogge, jogge eller løpe! Vil du helst gå på ski? Da kan du bli med på SKIMILA – en 10 kilometer på ski! Les mer inne på oslomaraton.no

Bålpanne på Grefsenkollen

Planer til helgen? Grefsenkollen har definitivt en av byens beste utsikter. Her kan du enten spise inne på restauranten eller booke en bålpanne utendørs. Bålpanne er en morsom aktivitet med både familie og venner. Det er deilig og varmt med bål og skinn med oksebuljong, spekemat og hjemmelaget eplegløgg. Book bord på grefsenkollen.no. 

FERGETUR TIL DRØBAK

Båten mellom Drøbak og Aker brygge seiler alle lørdager og helligdager i påsken, og er et alternativ for alle som vil ta en pause et avbrekk fra byen i påsken. Pakk sekken, la skiene bli igjen og opplev hvor vakker fjorden kan være på en tidlig vårdag. Avgang fra Aker brygge kl. 10.00, retur fra Drøbak kl. 14.40

KUNST & HÅNDVERK HJEMME

Selvom en del i byen fortsatt er stengt kan man flytte flere aktiviteter hjem. Så hvorfor ikke ta frem kreativiteten og ha litt kunst og håndverk hjemme? Her er noen tips til hva du kan finne på med minimalt utstyr. Vi kan anbefale klick-and-collect fra Clas Ohlson.

 

1. LAG DINE EGNE SPIRALLYS

Det er så enkelt å lage trendlyset selv. Det eneste du trenger er lys, vann og litt tålmodighet. Det du trenger er følgende; valgfritt lys i parafin, varmt vann i en bolle eller vase, kaldt vann i en bolle eller vase og en plastpose. Les hvordan inne på minmote.no.

2. PAINT’N’SIP

Bytt ut fjernkontrollen og godteriet med en malepensel og vinglass! Konseptet er enkelt og sosialt, og passer både for kjærestepar, eller vennegjenger som sitter i hver sin stue eller kollektiv. Kan anbefale å bare finne et bilde dere alle vil male og knipse det opp på TVen. 

3. LAG DIN EGEN SÅPE

Mindre emballasje- og plastforbruk, ingen kjemikalier til fordel for både hud og miljø er bonusen ved å lage hjemmelaget såpe. Såper er litt som mat, det lages på kjøkkenet med forkle og kjøkkenredskaper, med et hav av oppskrifter å velge mellom.

 

LES VÅRE PÅSKEFAVORITTER HER