Designed in Norway - Steen & Strøm 1797

Designed in Norway

Fra 25. august retter vi fokuset mot norsk mote! For første gang dedikerer Steen & Strøm sin vindusutstilling til norske merker, og vi vil ha en egen butikk i atriumet hvor du vil få mulighet til å handle fra åtte norske designere. Bli med oss å støtte norsk mote.

Hva betyr norsk design? Det kan bety som mangt; kvalitet, håndverk og levedyktighet. Det finnes mange talentfulle norske designere, men alle er kanskje ikke like godt kjent. Vi er derfor stolte over å ha dedikert alle våre vinduer til norsk design helt frem til 25. september. Her finner du etablerte merker som SWIMS og Holzweiler, men det blir også mulig å oppdage unge norske designere som Diawéne og Livid.

Fra 25. august kan du handle fra både klær og smykker fra åtte norske designere i atriumet fra den nye inngangen fra Karl Johans gate. Bli inspirert av klærne til Envelope 1976, ESP, Fall Winter Spring Summer, Oleana og Livid, og drøm deg bort til smukkene til Hasla, Diawene og Mold Atelier. Hver uke under pop-up butikken vil vi introdusere dere for hver av disse, så følg med i våre kanaler.

Du vil også få mulighet til å møte hver av disse designerne under Fushion Night Out 26. august. Se hele programmet HER!

Bli bedre kjent med flere norske designere som Hasla i perioden 26. august – 25. september.