DISNEY-KJOLENE LEVER VIDERE HOS TV-AKSJONEN - Steen & Strøm 1797

DISNEY-KJOLENE LEVER VIDERE HOS TV-AKSJONEN

Har du lyst på din helt egen prinsessekjole? 10. oktober 2018 går et utvalg av de nydelige Disney-kjolene som ble laget under vårt samarbeid med Oslo Runway og Treider i forbindelse med julevinduene i fjor. Kun Harrods har tidligere fått godkjennelse fra Disney til å gjøre noe tilsvarende i sine utstillingsvinuder, og vi er stolte av at disse kjolene nå kan leve videre.

De utvalgte norske designerne er nøye vurdert og utvalgt i en tidkrevende prosess mellom Disney, Steen & Strøm Department Store og Oslo Runway.
Designer og valgte prinsesser er nøye gjennomtenkt slik at de skulle passe deres personligheter og ikke minst at det passer til deres design. Det har gjort at resultatet ble nydelig og full av personlighet. Hvilken prinsesse kjolene tilhører er lett å tolke. Det er lett å kjenne igjen hvilken designer som står bak hver kjole, siden de alle har vært tro til sin egen merkevare, unike stemme og design.
Alle kjoleskissene har vært igjennom et enormt hierarki av godkjennelser hos Disney internasjonalt før de til slutt ble godkjent og produsert av designerne.
Disney selv har valgt ut to kjoler fra samarbeidet som de bevarer til fremtidige Disney eventer internasjonalt.
Mannequinene er spesialtprodusert for prosjektet i samarbeid med Genesis mannequins, posisjon, make up og hår er planlagt ned i minste detalj.
Kjolene er spesialsydd til å passe hver mannequin.
TV-Aksjonen sendes på NRK 21. oktober.