Dun fra Fru Lyng - Steen & Strøm 1797

Dun fra Fru Lyng

Fru Lyng har ikke bare barneklær, men også sitt eget merke med dunprodukter. Etter over 110 år i bransjen har de god kunnskap til å hjelpe sine kunder med å finne de produktene som passer best til den enkeltes behov. De tilbyr ulike dundyner til ulike behov. Er du enten varm eller kald om nettene? Da kan Fry Lyng hjelpe deg med å finne den perfekte dynen til deg! Under finner du litt informasjon og tips til vedlikehold, slik at du kan få en god natt søvn.

PS! Butikken har nå også 40% på utvalgte dyner og puter, som du nå kan få sendt hjem! 

 

Egenskaper

Alle dynduene og dunputene til Fru Lyng er kortreiste, bare en liten time fra Oslo. De garanterer at produktene er merket etter de EU regler som gjelder for blant annet dunprodusent, opprinnelsesland og dunklasse. Med andre ord, får du god kvalitet på både putene og dynene.

Dun transporter fuktighet slik at det blir mer behagelig og gir bedre søvnkvalitet. Ikke for varmt, ikke for kaldt, heller ikke for klamt – rett og slett perfekt å sove i. Dunprodukter har en unik evne til å regulere temperaturen.

Vedlikehold

Alle dunprodukter kan vaskes på 60ºC i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen.

Daglig bør man riste dundynene og –putene slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dynene.

Ta turen innom Fru Lyng eller sett opp en personal shopping for å få det sendt hjem helt gratis.