En eventyrlig jul - Steen & Strøm 1797

En eventyrlig jul

Juleutstillingen til Steen & Strøm har i år blitt viet til den norske nyinnspillingen av julens nasjonaltradisjon, Tre nøtter til Askepott.

Juleutstillingen vår er noe vi tar ekstra stolthet i. Den handler om å gi tilbake til byen ved å skape magi for både liten og stor, noe vi føler årets samarbeid vil vise dere.

Med en oppstart i 1797 er det vanskelig å si akkurat når den første vindusutstillingen ble laget, men det vi vet er at man må tilbake til 1951 da Steen & Strøm for første hadde Askepott i vinduene. Den gang var det et samarbeid med Disney og vi er nå ekstra stolte av å ha den norske Askepott i vinduene våre.

Vi har i år også fått med oss Ray Atelier som har tolket filmen og skapt magi i vinduene våre. Gjennom månedsvis med arbeid har de lagt ned fantastisk håndverk. Så vi oppfordrer alle til å ta en ekstra god tid når besøker utstillingen.

I vinduene vil du finne kjente scener fra filmen, alt fra Askepotts forvandling til jeger med hatt og fjær, til forberedelsene til slottsballet. Man vil også få kunne oppleve de utrolige kostymene og det fantastiske håndverket som er lagt ned for å skape Askepott sitt univers på nært hold. Gjennom samarbeidet håper vi å skape gode førjulsminner for store og små som besøker Oslo sentrum denne julen.

Velkommen til en eventyrlig jul på Steen & Strøm!

Fikk du ikke med deg juleåpningen i Promenaden? Se alle bildene fra dagen her.