Endelig kan vi avsløre årets julesamarbeid - Steen & Strøm 1797

Endelig kan vi avsløre årets julesamarbeid

Juleutstillingen til Steen & Strøm har i år blitt viet til den norske nyinnspillingen av julens nasjonaltradisjon, Tre nøtter til Askepott, som går på kino nå.

Juleutstillingen vår er noe vi tar ekstra stolthet i. Den handler om å gi tilbake til byen ved å skape magi for både liten og stor, noe vi føler årets samarbeid vil vise dere.

Med en oppstart i 1797 er det vanskelig å si akkurat når den første vindusutstillingen ble laget, men det vi vet er at man må tilbake til 1951 da Steen & Strøm for første hadde Askepott i vinduene. Den gang var det et samarbeid med Disney og vi er nå ekstra stolte av å ha den norske Askepott i vinduene våre.

Foto: Stillbilde fra filmen

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Her blir vi med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren.

Vi har i år også fått med oss Ray Atelier som har tolket filmen og skapt magi i vinduene våre. Gjennom månedsvis med arbeid har de lagt ned fantastisk håndverk. Så vi oppfordrer alle til å ta en ekstra god tid når besøker utstillingen.

I vinduene vil du finne kjente scener fra filmen, alt fra Askepotts forvandling til jeger med hatt og fjær, til forberedelsene til slottsballet. Man vil også få kunne oppleve de utrolige kostymene og det fantastiske håndverket som er lagt ned for å skape Askepott sitt univers på nært hold. Gjennom samarbeidet håper vi å skape gode førjulsminner for store og små som besøker Oslo sentrum denne julen.

Velkommen til en eventyrlig jul på Steen & Strøm!

Foto: Stillbilde fra filmen