ESP og Fretex Arkivet åpner pop-up under Oslo Runway - Steen & Strøm 1797

ESP og Fretex Arkivet åpner pop-up under Oslo Runway

ESP & Fretex Arkivet har åpnet en nøye kuratert pop-up butikk med et utvalg norske merker og eksklusive bestillingsplagg som en del av Oslo Runway.

Målet med pop-up butikken er å vise ulike perspektiver på levedyktig norsk design. Fretex, på en side, vil selge norske merker fra de siste tiårene som fortsatt er relevante i dag. På den andre siden, viser ESP hva som er mulig med lokal produksjon og bestillingsplagg for å redusere overproduksjon og sikre kunder plagg som er produsert lokalt med tekstiler av lang holdbarhet.

Vi er stolte av å dedikere deler av første etasje til en pop-up som promoterer bevisst forbruk og sirkulær handel.  Plagg som er produsert med gode materialer, vil ikke bare vare i mange år, men det vil fortsatt være relevant. Dette ønsker Fretex Arkivet å hylle. Dette er varer folk har donert til Fretex og vil gå til å støtte Frelsesarmeens arbeid.

Vi håper alle besøkende vil bli inspirerte til å starte på deres egen bærekrafts reise og bruke denne muligheten til å lære og bli engasjerte.

ESP vil fortsette sin pop-up butikk ut september. Her vil designer Elisabeth Stray Pedersen introdusere nye samarbeid med blant annet illustratør Heidi Hundseth Hart.

 

Foto: Ignat Wiig