Food Hall: Oliviers & Co inviterer til oljesmaking - Steen & Strøm 1797

Food Hall: Oliviers & Co inviterer til oljesmaking

Torsdag 24. mars kl. 16.00 inviterer Oliviers & Co og Steen & Strøm Food Hall til oljesmaking, konkurranser og spennende overraskelser!

I Oliviers & Cos kvalitetssjef og kreative leder, Eric Verdier, sitt laboratorium er ekspertene samlet for å teste olivenoljer fra verdens beste produsenter, slik at deres kunder får det beste olivenoljeutvalget hvert år. I sammenheng med lansering av årets olivenolje, inviterer Oliviers & Co deg til en lærerik kveld hvor du kan utvikle smakssansene innen olivenolje, og hvordan du kan finne din favoritt!
Du kan delta på Facebook-event her.

Har du ikke vært på oljesmaking før? Det er absolutt ikke et problem, for her er tipsene fra Oliviers & Co om hvordan smake på olivenolje som en ekspert:

1. Hell litt olje (ca 1 spiseskje) i et lite konisk vinglass

2. Hold glasset i én hånd og bruk den andre til å dekke glasset mens du roterer oljen for å frigi aromaene.

3. Ta vekk hånden og inhaler fra toppen av glasset.

4. Ta inn litt olje i munnen samtidig som du tar inn litt luft. Slurping emulgerer oljen med luft, som hjelper den å spre seg gjennom munnen. Dette lar deg oppleve hver nyanse av smaken med kun en liten del olje.

5. Avslutt ved å svelge oljen. Legg merke til om den etterlater seg en stikkende opplevelse i halsen.

Eat Thai

I sammenheng med eventet i Food Hallen vil Eat Thai dele ut gratis smaksprøver til besøkende fra deres helt nye meny!

Eat Thai har akkurat lansert en helt ny meny, og på deres dessert-meny kan du finne Bubbies Mochi. Det er en deilig glutenfri og vegansk fløteis dekket av en fargerik risbasert deig. Det vil være fire ulike spennende smaker. Dette kan du ikke gå glipp av!

 

Lakrids by Bülow

Ta turen innom Lakrids by Bülow for smaksprøver!

Lakrids by Bülow har definitivt den beste lakrisen! Har du smakt den enda? I så fall må du ta turen innom for å smake deres lakris produsert av den beste kvaliteten i Danmark.

Los Tacos

Én smaksprøve av Los Tacos sine deilige Churros!

Kom innom Los Tacos for å prøve deres deilige churros i Food Hallen. Ta turen innom restaurenten for å bestille én smaksprøve!

Vi gleder oss til å se deg torsdag den 24. mars fra kl. 16.00 i Steen & Strøms Food Hall.