FRU LYNG: REIMA SIN NYE HOPEA-KOLLEKSJON - Steen & Strøm 1797

FRU LYNG: REIMA SIN NYE HOPEA-KOLLEKSJON

Fru Lyng er én av to butikker i Norge som har fått inn Reima sin nye Hopea-kolleksjon. Skroll nedover for å se noen av de fine produktene de har fått inn for både barn og ungdom.

Finske Reima produserer robuste og solide barneklær med sikkerhet og bekvemmelighet i fokus som er tilpasset vårt nordiske klima. Prinsippet er at alle barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Og det ligger til grunn for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon.

 

Hopea er tidløse deisgn som er laget av kun de beste bærekraftige materialer som finnes, for å alltid sikre topp kvalitet uten komprimisser – akkurat som Reima aldri vil unngå komprimisser når det gjelder miljøet. 

Slitesterke skallmaterialer av 100% resirkulerte fibre er et bevis på Reima sin dedikasjon til bærekraftig, samtidig som det tilbyr vind- og værtette ytterklær med fremragende pusteegenskaper, og maksimal beskyttelse. Hvert eneste aspekt av Hopea-kolleksjonen har blitt nøye gjennomgått, sånn at barna både kan se og føle seg fantastiske i skiløypa. 

Luksuriøse detaljer som premium glidelåser, merket fôr og avtakbar fuskepels som kan vaskes i maskinen gir deg de Reima liker å kalle den komplette Hopea-opplevelsen.

Ta turen opp til 5. etg på Steen & Strøm for å utforske den nye Hopea-kolleksjonen fra Reima hos Fru Lyng.