Guide: Dette bør du ha under festoutfiten - Steen & Strøm 1797

Guide: Dette bør du ha under festoutfiten

Har du funnet det perfekte antrekket til årets sommerfest– men aner ikke hvilket undertøy du kan bruke under? For å gi deg litt hjelp på veien har vi laget en liten guide med tips på undertøy som løser de mest vanlige problemene.

Stroppeløse topper eller tynne stropper
Under disse type overdeler er det finest å bruke en BH uten stropper, men som samtidig gir støtte. Her kan du velge mellom ulike farger som gjør den usynlig under lyse eller mørke topper og kjoler. Ønsker du mest mulig støtte anbefaler vi å bruke en vanlig stroppeløs BH, men er det i tillegg en dyp utringing eller rygg er en BH fra Freebra perfekt. Føler du deg likevel ikke komfortabel uten stropper kan du bruke gjennomsiktige i silikon.

Gjennomsiktige topper
Under gjennomsiktige topper eller kjoler kan du velge en BH som er i din hudtone eller en BH som stikker ut og setter en edge på antrekket. Vi elsker La Perlas undertøy med magiske handlagede detaljer.

Bar rygg
Ønsker du å løse dette ved å gå uten BH, men bekymrer deg for at brystvortene skal synes er det fint å bruke nipple covers eller en natural shaping bra fra Freebra som dekker litt mere. Ett annet tips for en litt mer stødig følelse er å bruke en BH med en spesiell rygg med fine blonder eller å ha på «Low Back Strap» fra Freebra. Low Back Strap, som du ser på bilde nedenfor, festes i BHens hekter og gjør at BHens ryggparti trekkes ned.

Dyp utringing
Her er ofte fashion tape et must for å holde plagget på plass, et tips for best mulig feste er å sette fashion-tapen litt innpå plagget. Freebras Lift up tape er perfekt når du har en dypere utringning hvis du ønsker å gå uten Bh men samtidig ønsker ett lite løft. Det er også fint å bruke en fin og synlig bh. Her funker også nipple covers og lift up tape for å få ett lite løft uten bh.

Halterneck eller cross back
Ved halterneck skjæring er det best å bruke en BH med stropper som går å anpasse etter dette. Har du en kjole eller topp med kryss i ryggen kan du bruke din vanlige bh ved å sette en cross backklips i ryggen, som samler stroppene i ett kryss.

Shapewear
For å fremheve silhuetten er shape wear et bra triks. En body som gir støtte rundt midjen men samtidig ikke flater til rompe eller bryst er perfekt under ett tight antrekk. Hvis du ikke vil ha støtte hele veien opp kan du bruke en truse med en litt forlenget kant som gir en jevn og fin silhuett. Med disse heltene slipper du også en synlige trusekanter i midjen.

Våre undertøysspesialister på Bare Philosophy hjelper deg mer enn gjerne med å finne det undertøyet som får outfiten din til å sitte perfekt! Hvis du trenger litt ekstra hjelp er du velkommen å booke en kostnadsfri fitting med våre eksperter eller kom innom med et bilde eller ta med kjolen til butikken. Du finner enda flere shapewear plagg i butikken med ulike typer shape funksjon.
Bok en privat fitting her: http://barephilosophy.no