HUGLIFE - en ny destinasjon i hjertet av Oslo - Steen & Strøm 1797

HUGLIFE – en ny destinasjon i hjertet av Oslo

Gatene våre vekkes til live gjennom samarbeidet med kunstnerduoen BROSLO. En litt annerledes utstilling du bare ikke kan gå glipp av!
I hjertet av Oslo finner du Promenaden Fashion District bestående av syv flotte gater som tilbyr eksklusiv shopping og opplevelser. Denne uken vil du kunne oppleve noe ikke bare i gatene, men prosjekter vil også pryde innsiden av Steen og Strøm. Det kjente atriet skal lives opp med kunstprosjektet HUGLIFE, som er fylt med farger og et budskap om kjærlighet.

Dette prosjektet er et samarbeid mellom Promenaden Fashion District og BROSLO, sammen med EGER og Steen og Strøm Department Store. Ønsket er å skape en destinasjon i gatene for å utvide shoppingopplevelsen til noe mer. Ved å bringe farger og liv inn i gatene og inn i atriet på Steen og Strøm, vil det sende et budskap om kjærlighet, men også være en opplevelse. Dette kan være med på å styrke Oslo sitt image som en hovedstad som satser og tar vare på kunst. Prosjektet skal bringe glede for de som bruker Steen og Strøm ofte, men også turister som besøker Oslo for første gang.

BROSLO, er en forkortelse av The Brothers of Oslo, og ble dannet av kunstnerne Jonny og Nix. Med sin nyskapende kunst har allerede satt spor etter seg i den norske kunstmiljøet og det norske ungdomsmiljøet. De er kjente for malerier, skulpturer og lysinstallasjoner med referanser fra popkulturen. Blant annet hadde et samarbeid med Mardou & Dean under deres Oslo Runway visning.

Kunst og mote er de to feltene som har en kontinuerlig innovasjon og kreativ utfoldelse. Å støtte unge talenter, samt legge til rette for et kreativt miljø der de kan, ikke bare overraske, men også inspirere våre besøkene, er mye av bakgrunnen for dette samarbeidet mellom Promenaden Fashion District, BROSLO, EGER og Steen og Strøm. Dette kan også være med på å demonstrerer Oslo sin kredibilitet som en ledende hovedstad innen kunstnerisk utvikling og mote. Dette gjør Oslo til en enda mer spennende destinasjon for turister, med flere og varierte opplevelser.

Prosjektet kan oppleves fra torsdag 14. juni og vi ønsker alle hjertelig velkomne til å oppleve HUGLIFE.