KJØP TO HUDPLEIEPRODUKTER FRA CLARINS OG FÅ EN GAVE - Steen & Strøm 1797

KJØP TO HUDPLEIEPRODUKTER FRA CLARINS OG FÅ EN GAVE

Clarins ønsker deg velkommen til å besøke oss på Kicks Steen & Strøm den 9.-15.mai. Vi har besøk av ambassadører fra Clarins og har fokus på gode hudpleierutiner. Handler du to hudpleieprodukter får du med en skreddersydd gave tilpasset din hud. Visste du at Clarins har hudpleieprodukter for alle aldere og alle hudtyper?

Double Serum
25+, alle hudtyper.
Double Serum er Clarins sitt mest komplette anti-aldrings serum som opprettholder hudens 5 vitale funksjoner ved hjelp av 21 planteekstrakter. Fine linjer blir redusert, huden blir fastere, mer glødende og porene blir mindre synlige. Dette serumet kan kombineres med alle ansiktskremene fra Clarins.

Hydra-Essentiel
Alle aldere, alle hudtyper.
Varme, kulde, forurensning, plutselige forskjeller i temperaturer og fuktnivå i luften – dette er faktorer som kan dehydrere huden. Hydra-Essentiel er spesielt utviklet for deg som aldri får nok fukt, og vil bevare en vakker hud. Som et glass vann for huden!

Multi-Active
30+, tidlige aldringstegn.
Hektiske dager og korte netter? Stress og mangel på søvn er ofte hovedingrediensene i en travel hverdag, noe som kan etterlate seg spor i ansiktet. Kanskje begynner du å få fine linjer? Om du gjenkjenner deg i dette så er denne hudpleieserien perfekt for din hud.

Extra-Firming
40+, effektiv anti-age.
Etter fylte 40 år krever huden mer fra hudpleieproduktene. Extra-Firming serien er rik på aktive anti-aldrings ingredienser, og bidrar til å opprettholde en fast, smidig og strålende hud – uansett hva slags hudtype du har.

Super Restorative
50+, ungdommelighet på krukke.
Eksepsjonelle konsentrater som gir huden energi og glød. Produktene i Super Restorative er dedikert til alle kvinner som ønsker at huden skal vise seg fra sin beste side, da de jevner ut pigmentering, strammer opp og gir en nydelig glød – til tross for hormonelle endringer tilknyttet aldring.