Kora Organics er endelig i Norge - Steen & Strøm 1797

Kora Organics er endelig i Norge

Nå lanserer den australske supermodellen Miranda Kerr sitt økologiske hudpleiemerke KORA Organics i Europa. Først ut er Skandinavia og Steen & Strøm Department Store.
Kjent for sitt holistiske syn på hudpleie, oppmuntrer Miranda Kerr til helsebevisste livsstilsvalg for å ta vare på hud, kropp og sjel. Denne tilnærmingen er drivkraften bak utviklingen av det hyllede naturlige hudpleiemerket KORA Organics. Her ønsker Miranda Kerr å tilby sunne produkter som bidrar til å gjøre en forskjell på hud, selvtillit og livsstil.

Alle KORA Organics produkter inneholder høykvalitets økologisk sertifiserte, naturlige ingredienser som: antioksidantrik Noni-ekstrakt, jojobaolje, aloe vera, essensielle fettsyrer, urteekstrakter, eteriske oljer og vitaminer A, C og E. Den unike Noni-ekstrakten utvinnes fra den australske superfrukten Noni som har vist seg å ha både helbredende og foryngende egenskaper for huden. Ekstrakten inneholder mer enn 100 ulike vitaminer, mineraler og antioksidanter som sammen fremmer hudens naturlige glød og bidrar til å mykgjøre og gjenopprette hudens tekstur.

Alle KORA Organics produkter er naturlig økologisk sertifiserte i henhold til COSMOS Organic standard. Produktene er ikke testet på dyr, veganske og frie fra parabener, sulfater, syntetiske dufter og fargestoffer.

I Norge lanseres 17 hudpleieprodukter samt tre Daily Ritual kit som inneholder et utvalg produkter basert på hudtype. Miranda Kerrs personlige favoritt og hero-produktet i sortimentet er Noni Glow Face Oil. Ansiktsoljen har Noni-ekstrakt som hovedingrediens formulert sammen med nyperoseolje som er rik på vitamin C, granatepleolje som fukter i dybden og tindvedsolje som mykgjør og reparerer huden. Noni Glow Face Oil hjelper med å balansere pH-verdien i huden samtidig som den etterlater en nydelig glød.

Kom innom oss i 1. etasje fra torsdag 2. august til lørdag 4. august for en demo av de fantastiske produktene til KORA Organics.