Kyllingsalat med Sitrontapenade - Steen & Strøm 1797

Kyllingsalat med Sitrontapenade

Prøv denne lette sommerretten. Den er kjempe enkel å lage, og samtidig så mye smak. I oppskriften er det brukt semulegryn, men du kan like gjerne bruke quinoa, couscous eller pasta.

Ingredienser (4 personer):

Ingredienser:
4 kyllingfileter
3 ss premium balsamico fra Oliviers & Co
4 + 2 ss sitronolje
1 ss tapenade med sitron fra Olivers & Co
200 g semulegryn
1 bunt bredbladet persille
100 g mandelflak
Fleur de sel fra Oliviers & Co
nykvernet pepper
Instruksjoner:

1.Del kyllingfiletene i biter og legg dem i en skål

2.Bland sammen balsamico, 4 ss sitronolje og tapenade som du fordeler over kyllingen. La stå i en times tid

3.Kok semulegryn og hakk persille. Rist mandlene lett i tørr stekepanne

4.Når grynene er ferdige, tilsetter du 2 ss sitronolje, persille og mandler

5.Stek kyllingbitene til de er gylne og bland dem sammen med grynene

6.Smak til med salt og pepper og sett sitronolje og tapenade på bordet ved servering

Dette trenger du: