Lakrids by Bülow: Anniversary collection - Steen & Strøm 1797

Lakrids by Bülow: Anniversary collection

For å feire 15-årsjubileet til Lakrids by Bülow har de laget en helt egen kolleksjon

Oppskriften SLOW CRAFTED er basert på den originale lakrisen som Johan Bülow kokte på Bornholm i 2007, og som ble utsolgt på bare 2 timer. Derfor investerte Johan i 2006 hver eneste sparte krone, flyttet tilbake til morens kjeller og begynte å koke. Og koke. Og koke. Få matvarer er så foranderlig som lakris. Hvert fall eller hver økning i temperatur og fuktighet påvirker den. Sammenlignet med vårt Classic-sortiment er SLOW CRAFTED-prosessen mye mer tidkrevende. Men vi tror at gode ting tar tid.. Kolleksjonen består av fire ulike smaker:

 

Mango Vanilla

Det magiske øyeblikket der noen av naturens mest eksklusive økologiske ingredienser møtes. Her har man samlet noen av naturens fineste skatter: frisk og fruktig Alphonso-mango og søt Bourbon-vanilje. Kombinasjonen sammen med kremet hvit sjokolade og en Slow Crafted-lakriskjerne gir deg en intens, men likevel myk balanse mellom fruktig og søt.

Caramel Date

Ny økologisk søtsaker fra naturen i en overraskende delikat kombinasjon. I Caramel Date møter myk dulce-sjokolade og sprø Maldon havsaltflak en av naturen søteste godsaker, Deglet Nour dadler, noe som gir en utrolig kremet og luksuriøs opplevelse. Når du kommer til kjernen, møter du den fyldige Slow Crafted lakrisen, som gir en langvarig opplevelse og får deg til å lengte etter mer.

Dark Truffle

En herlig økologisk sjokoladebit med en spesiell overraskelse i kjernen. Sett tennene i den kakaopudrede Dark Truffle og møt et tynt lag av mørk sjokolade med fruktige noter etterfulgt av et mykt lag av kremaktig melkesjokolade. Og akkurat når du trodde det ikke kunne bli bedre, kommer du til den myke Slow Crafted-lakriskjernen, og nytelsen er komplett.

Anniversary

Noen av oss foretrekker det enkle. A – The Original var det første produktet som ble utviklet etter at Johan Bülow fikk den originale ideen om å dekke gourmetlakris med sjokolade. Enkel, kraftfull og umiddelbart vanedannende. Til jubile-kolleksjonen er den opprinnelige oppskriften oppdatert til en helt økologisk variant for å feire. Sett tennene i et tynt lag med fint lakrispulver, fyldig belgisk melkesjokolade og en Slow Crafted-kjerne av myk lakris – alt laget utelukkende av økologiske ingredienser. Enkel, perfeksjonert og like vanedannende.

RE-USE

Lakrids by Bülow er opptatt av bærekraft i alle trinn i produksjonen og presenterer Slow Crafted-serien i førsteklasses, resirkulert glassemballasje, spesielt utviklet for gjenbruk. Når du har kost deg med lakrisen i glasset, kan du enkelt fjerne etikettene med varmt vann og vaske glasset i oppvaskmaskinen før du bruker det igjen til andre ting – lokkene sitter tett, slik at du også kan bruke det til juice, smoothie eller iskaffe når du er på farten. Glassene har også inngravert mål, slik at det blir enkelt å måle opp når du skal blande. Når du ikke lenger skal bruke glasset, kan du levere det i en Lakrids by Bülow butikk eller sortere det som glass for resirkulering.