#MajeMyDogAndI - Steen & Strøm 1797

#MajeMyDogAndI

Beige, rød, grønn, rosa og sterke neonfarger. 2019 Høst/Vinterkolleksjonen til Maje går fram og tilbake mellom det åpenbare og uvanlige, fra her til der, dag og natt, monokrom og spreke mønster – i en flyktig harmoni.

Se for deg en typisk Parisienne som leker med utseendet. Hun tar inspirasjon fra flere tidsepoker og steder. Dette er en garderobe som gjenspeiler dette: allsidig, leken og full av overraskelser. Kanskje eklektisk, men endring er bra for alle – så lenge balansen er beholdt.

Vinteren 2019 leter hun først og fremst etter varmen, som du finner i mye boho-chic; preget av beige nyanser og myke monokrom. Sesongen fremmer en leken miks av lette tekstiler, mot et hav av strikkevarer. Ja, en bohemsk parisisk kvinne – men med et snev av glød, sensuell og strålende. Broderier, ultra-feminine blonder, paljetter og glitter erobrer hverdagens antrekk i Paris.

Men så vil du plutselig være et annet sted – Judith Milgrom har tatt inspirasjon fra både Frankrike og Storbritannia og hvordan de kler seg om vinteren der. I sistnevnte kommer flere tartanmønster, tweed, kasjmir og PVC- eller skinnjakker. Sånn ser kolleksjonen ut. Hun har tatt inspirasjon under en tenkt tur med sin elskede hund, Gipsy, som virkelig er vinterens maskot der han dukker opp på alt fra hettegensere til t-skjorter.

Igjen holder Maje et åpent sinn denne sesongen. Til alle forskjellige stemninger, mellom hjemme og langt vekk, elegant men samtidig uhøytidelig, fantasi og virkelighet – i evig bevegelse.

Du finner den nye kolleksjonen fra Maje i 4. etasje.