Moteserier og filmer vi vil se NÅ! - Steen & Strøm 1797

Moteserier og filmer vi vil se NÅ!

Imens vi alle er inne, enten om du har hjemmekontor eller bare tar det med ro,  slår det ikke feil med en cinematisk pause mellom slagene. Vi har samlet de fem beste og mest ikoniske moteserier og filmer vi skal binge denne perioden. Snurr film!

#1 NeXT IN FASHION

 

Om du husker Project Runway, er Next In Fashion definitivt en glow-up av dette. Her konkurrerer deltagere fra alle kanter av verden om å skape de beste lookene som de presenterer ovenfor et nokså kjent panel. Programlederne Alexa Chung og Tan France baner vei gjennom hele programmet med humor og motetips, og det er vanskelig å ikke se hele serien på en dag.

 

#2 Devil WEARS PRADA

 

Den ikoniske filmen med Anne Hathaway og Meryl Streep i hovedrollen er og forblir en av våre favoritter. I filmen følger vi journalisten Andy som assistenten til den beryktede redaktøren i det ledende motemagasinet Runway. Andy må jobbe veldig hardt for å komme igjennom nåløyet, og ikke minst bli anerkjent av redaktøren. Her sikrer du deg en god underholdning!

 

#3 CRAZY RICH ASIANS

En film som kanskje er ny for mange er Crazy Rich Asians. Her følger vi Rachel, økonomen fra USA som blir med kjæresten Nick til Singapore for å delta i et bryllup. Det er kun en hake; hun skal også møte Nick’s (rike) familie for første gang og de har vanskeligheter med å akseptere at den fattige immigranten fra USA er god nok make for deres sønn. Serien byr på antrekk som er til å sikle av, drama og tårer. We love!

#4 (HELE) SEX & the city

 

Om det er en tid for å ha Sex & the City maraton, så må det bli nå. For selv om serien er over 20 år (!!), så er den om ikke like relevant den dag idag. Vi har alle en av disse i jentegjengen; den håpløs romantikeren som aldri ser ut til å gi opp på en mann (Carrie), en “independent strong woman” (Samantha), kynikeren (Miranda) eller den naive (Charlotte). Mer ikonisk får du det ikke!

#5 YVES SAINT LAURENT

 

Året er 1957 i Paris og Yves Saint Laurent blir bedt om å overta ansvaret for det store motehuset som ble etablert av den avdøde Christian Dior. Han har store sko å fylle, og alles øyne er på den svært unge designeren når han skal presentere sin første kolleksjon for Dior. Her dukker andre kjente designere opp som vi kanskje kjenner til allerede, og det er umulig å ikke la seg inspirere av hvordan moten var den gang. NB: Fransk tale, men definitivt verdt det!

 

ANTREKK TIL FILMKVELDEN: