Nå lanseres IT Cosmetics hos oss - Steen & Strøm 1797

Nå lanseres IT Cosmetics hos oss

Onsdag 21. november kl. 19.30 er du invitert til eksklusiv pre-shopping event av IT Cosmetics. Det blir mulig å kjøpe sminkemerket før den offisielle lanseringen torsdag 22. november. Det blir DJ, goodiebags og mye mer.

USA’s raskest voksende makeup merke kommer til Norge. Bli en av de første til å oppleve IT Cosmetics, som har som sitt klare mål å hjelpe kvinner til å føle seg som den beste versjonen av seg selv med inspirerende produkter som holder det de lover. I samarbeid med plastiske kirurger og dermatologer, skaper IT Cosmetics «game changing» produkter som gir « life changing» resultater. Alle IT Cosmetics produkter er en hybrid mellom makeup og hudpleie, alt for å gi et resultat som både ser og føles bra ut.
Velkommen til en inspirerende kveld med IT Cosmetics og deres norske Brand Ambassadør, influencer og Make-up artist, Therese Aanonli (@thereseaanonli). Vi starter kvelden med en introduksjon til den ulike historien bak IT Cosmetics, opplev produktene, og få Thereses beste tips til den perfekte glødende hud. Du får selvfølgelig også muligheten til å teste IT Cosmetics produktene.
De første 50 handlende  kundene får en fin goodiebag med luksusprøver fra IT Cosmetics.