New brands this season - Steen & Strøm 1797

New brands this season

Vi har fått inn en rekke nye merker i butikkene på Steen & Strøm denne sesongen. Bli bedre kjent med de her:

 

Italienske Bacon Clothing har over 20 års erfaring med dunjakker og dunkåper av høy kvalitet – med fokus på klassisk design med en twist. Tatt moteverden med storm og sett på en rekke kjendiser de siste årene.

Du finner Bacon Clothing hos Female, 3.etasje. 

 

Lardini er en unik identitet. Først og fremst er Lardini et uttrykk for identitet. Deres kvalitet og stil er umiskjennelig , og kjærligheten for skreddersøm er unikt. De er kjent for sine lekre blazere og dresser i høy italiensk kvalitet.

Du finner Lardini hos S&S Formal, 2.etasje. 

 

Le Bonnet er et merkenavn som står for håndverk & kvalitet. Fabrikken deres ble grunnlagt for over 170år  og er en av de eldste fabrikkene i Storbritannia. Alle produktene er strikket på tradisjonelle maskiner, etter strikkeprosessen blir luene vasket, presset og kontrollert grundig.

Du finner Le Bonnet både hos S&S Man og Female. 

 

DAY Birger et Mikkelsen sitt formål er å skape tilpasningsdyktig mote som oppfyller ønskene til den moderne kvinne. De kombinerer motsetninger innenfor stilspekteret: Romantikk møter minimalisme, det nedstrippede møter det utsmykkede. DAY Birger et Mikkelsen lar Østen møte Vesten, med en skandinavisk vri.

Du finner Day Birger et Mikkelsen hos Scandinavian Designer, 3.etasje.

 

I mer enn 100 år har Montblanc stått for utmerket håndverk, høy kvalitet og eksklusive produkter. Med sin velkjente logo som forestiller de seks snødekte isbreene på fjellet Mont Blanc, har de blitt et anerkjent navn når det kommer til skriveutstyr. fine skinnprodukter og eksklusive klokker.

Du finner Montblanc sin egen butikk i 1.etasje.

 

I 2014 ble merket relansert av gründer og kreativ leder Naja Munthe under navnet MUNTHE. Munthe sine kolleksjoner kan lett gjenkjennes gjennom sin kunstneriske, entusiastiske og kontrastfylte karakter.

Du finner MUNTHE hos Scandinavian Designer, 3.etasje.

 

Den svenske fashiondesigneren Ida Sjöstedt var ferdig utdannet ved Londons University of Westminister i år 2000, og laget sitt eget merke i Stockholm året etter. Siden den tid har hun blitt en av Sveriges mest populære designere, hun kombinerer klær til kolleksjoner med klær til privatkunder, og med en stadig voksende fanskare som elsker hennes smakfulle signaturstil.

Du finner Ida Sjöstedt hos International Designers, 3.etasje. 

 

OAS er initialene i grunnleggerens navn; Oliver Adam Sebastian. Ideen til varemerket oppstod under en av mange reiser til familiens sommerhus i Barcelona og via Olivers interesse for spesielle espadrillos, som man på den tide ikke fant andre steder i Skandinavia.

Du finner OAS hos S&S underwear, 2.etasje.

 

Gramicci er en av pionerene og innovatørene i outdoor-bransjen som har vært aktive i mer enn 30 år. Varemerket står bak mange gode og anerkjente utviklinger man finner i dagens funksjonsplass og fokus ligger på plaggenes pretasjon, komfort og bevegelighet.

Du finner Gramicci hos S&S man, 2.etasje.

ROTATE er et merke fra Birger Christense skapt i samarbeid med brandets kreative direktør / influensere Jeansette Madsen og Thos Valdimarsdottir. ROTATE har fokus på å skape edgy plagg til den morsomme garderoben, og har en sexy vri på alt fra minikjoler til suiting. I tillegg kommer merket hvert år ut med Sunday-kolleksjonen bestående av de kuleste tracksuitene og athleisure-wear.

Du finner Rotate hos Female, 3.etasje.

For britiske JOSEPH handler alt om baseplaggene. Tidløst yttertøy, tykke strikkeplagg og en god base med nøytrale toner – det er beskrivelsen av JOSEPH. Hver kolleksjon består av ikoniske plagg du ikke kan leve uten. Variasjoner i tekstur som kashmir, mohair og skinn gir de moderne klassikerne sin egen sjarm.

Du finner JOSEPH hos International Designers, 3.etasje.

 

Vince ble grunnlagt i 2002 av Red Laccone og Christopher LaPolice. Vince er kjent for sitt elegante, men samtidig avslappede uttrykk. Målet til Vince er å skape tidløse favoritter som er enkle å bruke til enhver anledning. Vince sine kolleksjoner er gjerne klassiske og elegante med de vakreste snitt og detaljer. Ikke minst er Vince et merke som tar i bruk de beste materialer, som kasmir og silke for å oppnå best kvalitet på sine plagg. Vince er i dag et globalt luksusmerke som selger nøkkelplagg av ypperste kvalitet.

Du finner VINCE hos International Designers, 3.etasje.

 

Ulla Johnson er født og oppvokst på Manhattan i New York, og lanserte sin første kolleksjon under eget navn i 1998. Hun finner inspirasjon i New Yorks gater og på reiser verden rundt. Kolleksjonene til Ulla Johnson kjennetegnes av hennes bohemske, men luksuriøse uttrykk med fantastiske kjoler og bluser i nydelige print.

Du finner Ulla Johnson hos International Designers, 3.etasje.

 

Feminine, lette og sensuelle plagg definerer Philisophy sine kolleksjoner. Merket er ledet av Lorenzo Serafini, og merket sine elegante kjoler og bluser har fått mange fans som blant annet The Blonde Salad grunnlegger, Chiara Ferragni, og skuespillerne  Chloë Moretz og Chloë Sevigny.

Du finner Philosophy hos International Designers, 3.etasje.

 

PHILIPP PLEIN designer unike kreasjoner og står for en ekstraordinær moderne livsstil. Kolleksjonene er morsomme, provoserende og alltid luksuriøse. Det har gjort det til det suksessrike internasjonale merket som det er i dag.

Du finner Philip Plein hos S&S man, 2.etasje.

 

Med fokus på kvalitet, håndverk og miljø har Secrid fra Holland raskt etablert seg som en ledende leverandører av lommebøker og kortholdere. Kombinasjonen av lommebok og kortholder gjør det mulig for deg å oppbevare og ta frem opp til 6 kort på en lett og elegant måte.

Du finner Secrid hos British Designers, 2.etasje.

 

Paul & Shark ble etablert i 1975 og er synonymt med italiensk eleganse og stil. Selskapet ble grunnlagt av familien Dini og tilbyr et omfattende utvalg av kolleksjoner for menn, kvinner og barn. Paul & Shark er synonymt med kvalitet, noe som har kjennetegnet merket helt siden starten. Er man på jakt etter moteriktige klær der man kan garantere en høy kvalitet, er Paul & Shark med andre ord merket man bør ta en ekstra kikk på.

Du finner Paul & Shark hos British Designers, 2.etasje.

 

GOOSETECH er et levende og fengslende italiensk yttertøy-merke som kombinerer innovativ teknologi med iøynefallende design. En sterk sans for håndverk driver den pågående utviklingen av nye materialer og detaljer. GOOSETECH-kolleksjonene er en spennende cocktailblanding av inspirasjoner fra musikk, kunst, popkultur og teknologi. Laget med det luksuriøse håndverket som følger med tradisjonen, er alle GOOSETECH-produkter eksklusivt laget i Italia.

Du finner GOOSETECH hos Female, 3.etasje.

 

Saddler har spesialisert seg på skinn siden 1985, og har sitt hovedkontor i Kungsbacka i Sverige. Teamet bak Saddler har en enorm kunnskap bak skinnets egenskaper, som gjør at alt som blir skapt av Saddler er ment for å leve evig. Som en av Skandinavias ledende leverandører innen tilbehør står også bærekraft høyt prioritert.

Du finner Saddler hos S&S Formal, 2.etasje.