Ny kolleksjon fra Maje - Steen & Strøm 1797

Ny kolleksjon fra Maje

Begynner du å bli klar for varmere temperaturer, eller kanskje du har en ferietur planlagt? Uansett, så er det aldri for tidlig å begynne å planlegge vårgarderoben. Her er en sniktitt på vår- / sommerkolleksjonen fra Maje, som akkurat har landet i butikk.

Nylig installert i hjertet av Paris, i bygningen som opprinnelig var plassert i Grands Magasins du Louvre, er det merkevarens nye hovedkvarter som er Judith Milgroms inspirasjonskilde for SS19-kolleksjonen. Innviet under det andre imperiet til keiseren Napoleon III i 1855, er det tidligere stormagasinet blitt en del av motens historie.

Samme by, ny utsikt: En liten revolusjon som inspirerte utgangspunktet til et nytt og eksklusivt trykk som avbilder et oppdiktet Paris som om det var et gammeldags postkort. Du kjenner kanskje igjen storbyens rike arkitektur, men etter en nærmere titt vil du merke et mer tropisk Paris med alt fra palmetrær til surfere. Det blir en invitasjon til både en drøm og en eksotisk reise.

I denne eventyrlige versjonen av Paris, opplyst av de solvarme fargene til Maje, har Judith Milgrom laget en remix av husets klassikere: Romantiske silhuetter som framhever midjen, lett og silkemykt stoff, blomster- eller dyretrykk og antikke ultrafeminine trender dukker opp igjen sammenstilt med sportsklær- eller arbeidsklærinspirerte deler.

Gjenoppfunnet tweed, lys denim, frakker med nye proporsjoner, en rutete culottedress med en matchende gjennomsiktig regnfrakk, plissert tyll og sorbetfarget brodert organza: Kolleksjonen er laget for drømmende urbane netter som lengter etter sol og blomster… Blomster i alle farger og former, fra lekende prestekrager til romantiske roser, som en kan tro man har plukket opp ved hjertet av byen. Disse har nå blomstret over våre heltrykte denims og broderier i glitter og blonder… Blomster du kan bruke på dagen og natten, og til og med på stranden.

By og natur skaper en idyllisk harmoni til sommeren.

Du finner den nye kolleksjonen fra Maje i 4. etasje.