Ny Pop-Up: Oh Yes - Steen & Strøm 1797

Ny Pop-Up: Oh Yes

Det norske velvære og livsstilskonseptet Oh Yes har åpnet pop-up butikk i 4. etasje.

Norsk Oh Yes er et velvære og livsstilskonsept startet av søstrene Elisabeth og Annette Holst. Etter flere år med enorm interesse for en sunnere og mer bærekraftig livsstil, så de et behov for større tilgjengelighet av sunne og rene produkter uten kompromiss på kvalitet eller design. De tok saken i egne hender og startet livsstilskonseptet Oh Yes i 2017.

Målet var først å finne de beste spiselige produktene som var plantebaserte, naturlige og fri for raffinert sukker, gluten eller andre unødvendige fyllstoffer. Det hele startet med flere agenturer, og en distribusjonsvirksomhet som kjapt utviklet seg til nettbutikken ohyes.no.

Søstrene konkluderte kjapt med at å tilby spiselige produkter ikke var nok, men at de ønsket et konsept der de kunne tilby alle slags produkter som kan bidra til en renere, mer balansert og bærekraftig livsstil. Konseptet inkluderer i dag alt fra hudpleie og velvære på tvers av kategorier til interiør og livsstil artikler som duftlys, diffusere og miljøvennlige rengjøringsprodukter.

“Vi mener at konseptet av “wellness” handler ikke kun om hva du smører på huden eller det du spiser. Men også alt du omgir deg med, og hva du gjør for å gi deg selv som kan gi en følelse av velvære og balanse i hverdagen. For noen betyr det “spaopplevelse” med et duftlys og badesalt. Mens for en annen kan det bety vakre og funksjonelle skrivesaker, slik at du kan føre dagbok eller sortere en hektisk arbeidsuke i en planner. Selv om vi synes at flere burde ha et litt mer bevisst forhold til hvor mye man konsumerer, ønsker vi å skape et rom der man kan unne seg noe fint i hverdagen, eller kjøpe en gave til noen du er glad i. Og at du alltid kan føle deg trygg på at det er produsert på best mulig måte av hensyn til både mennesker og naturen”.

I selve butikken er det også fokus på en opplevelse av velvære. Det inviteres til å kunne sette seg ned og få servert en kopp te, og veggene er prydet med vakre bilder fra norske kunstner KC Tidemand. En viktig del hvordan Oh Yes jobber, handler også om å finne lokale samarbeidspartnere som deler verdiene deres. Derfor vil man også for eksempel finne håndmalte unike skinnjakken fra den samme kunsteren sin eget brand La Kawaii, og før jul vil det også selges flasker av alkoholfri drikke laget som et samarbeid mellom jentenes favoritt kombuchaprodusenten Empress og ølprodusenten Oslo Brewing co. Drikken i disse nydelige flaskene er ikke bare produsert lokalt, men inneholder også viltvoksende urter og lyng som er sanket for hånd både i Oslo og rundt om i hele Norge.

Alle produktene i butikken til Oh Yes er kuratert og håndplukket av Annette og Elisabeth. Mange av produktene er så kortreiste som mulig, og kommer fra Nordiske brands, men det finnes også også en utvalg fra produsenter over hele verden. Det viktigste er at det er helt kompromissløst både på kvalitet og at de leverer til Oh Yes sine krav i forhold til både ingredienser, produksjonsmetoder og resten av verdikjeden.

Alle produkter er valgt med utgangspunkt i at det er det aller beste produktet i sin kategori, men som også leverer på at det er så bærekraftig og etisk produsert som mulig. Alt du finner hos Oh Yes er så rent og naturlig som overhodet mulig, vegan friendly og uten parabener, falater mineraloljer eller andre kjemikalier som er ugunstig for kroppen eller miljøet. Flere av merkene får du også eksklusivt kun hos Oh Yes i Norge.

Velkommen til Oh Yes i 4. etasje!

Elisabeth og Annette Holst