Ny Pop-Up: SERAC® - Steen & Strøm 1797

Ny Pop-Up: SERAC®

Det norske merket SERAC® har åpnet butikk på Steen & Strøm.

SERAC® er en Norsk merkevare etablert i 2016 av den prisvinnende Industridesigneren Tore Mortvedt. Hans karriere startet hos Stokke, hvor han blant annet ledet flere store prosjekter til internasjonal anerkjennelse, inkludert deres ikoniske bæresele og barnevognen Xplory. Dette ledet ham videre til rollen som lead teknisk designer for Helly Hansens ski og seile linje. En posisjon som resulterte i det mest prisbelønte produkt konseptet i HH’s historie; «The Elevation jakket». En ski entusiast fra Vestlandet vil naturlig nok alltid vært opptatt av godt yttertøy og få år senere ble SERAC® etablert.

På kort tid har SERAC® oppnådd viktig internasjonal presse som GQ, The Rake, Mens Health, Scandinavian Man, Wallpaper, Fashion Beans mm og opparbeidet distribusjon i Europa og Asia.

SERAC® er et produktdrevet selskap med fokus på ytterklær for herre. Materialene er nøye utvalgt for å vare. Designet er stilrent og linjene fremmer det funksjonelt ergonomisk i et logisk arkitektonisk utrykk. – Hvor dagens kolleksjon er direkte inspirert av teknisk ski og seiling med en unik bevegelsesfrihet, ekstremt god komfort og den «riktige skreddersydde følelsen», vil fremtidens SERAC® vil løfte begrepet bevegelsesfrihet og passform til nye høyder og være støttet av en dynamisk forretningsstrategi bygget på null toleranse for over-produksjon og miljøhensyn.

Utvikling, design og testing gjøres i Norge og vi er stolte av å ha innledet gode samarbeid med Nord Italias virkelig store produsenter, kjent for produksjon av Moncler, Stella McCartney, Burberry, Saint Laurent etc.

En SERAC® er subtil Skandinavisk luksus på sitt beste – et produkt du vil ønske å ta vare på livet ut. Du finner butikken i 2. etasje.