Ny Steen & Strøm totebag - Steen & Strøm 1797

Ny Steen & Strøm totebag

Den nye 100% miljøvennlige og resirkulerte totebagen til Steen & Strøm har blitt produsert i samarbeid med Bokhari. Bli godt kjent med Bokhari her: 

  • Miljø, mennesker og trygge arbeidsplasser
    • Bokhari setter miljø og mennesker i fokus. De sikrer trygge arbeidsplasser til hundrevis av håndverkere i Pakistan – de fleste kvinner.
  • Utdannelse til de ansatte
    • Barna til de ansatte får tilgang til utdanning gjennom LAMS-skolen som ligger vegg-i-vegg med veveriet.
  • Bærekraftighet
    • De bruker kun bærekraftige materialer i alle deres produkter, og der det er mulig velger de gjenbruk og resirkulering.

Det er mange gode grunner til at totevesker har blitt så populære. For det første er tøyvesker og handlenett perfekte hvis du trenger en lett veske som ikke tar mye plass eller veier så mye. For det andre er en tøyveske et mer miljøvennlig valg enn for eksempel en plastpose. Ved kjøp av Steen & Strøm sin nye totebag støtter du den norske produsenten Bokhari.

Om Bokhari

For Bokhari betyr bærekraftig at de bryr seg om både miljøet og menneskene. De bruker kun bærekraftige materialer i alle deres produkter, og der det er mulig, velger de gjenbruk og resirkulering. De har en rekke miljøsertifiseringer både på produktene og virksomheten generelt, og jobber kontinuerlig for å bli mer miljøvennlige.

Menneskelig: De ansetter ikke mennesker for å levere produkter – de utvikler og leverer produkter for å ansette mennesker. Med den visjonen tar de bevisste valg i produktutvikling og drift som sikrer at flere kvinner og menn sikres trygge og anstendige arbeidsplasser.

Engasjert: De ønsker å bidra til trygghet og sosial omsorg for deres ansatte og deres familier. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Derfor er det viktig for Bokhari å bidra til at alle barn får den utdanningen de har rett på, når lokale myndigheter ikke har ressurser til å tilby det. God utdannelse er også viktig for å bidra til fremtidshåp og sikre økonomiske rammer. De ser at mange av jentene ved LAMS-skolen er de første i sine familier som lærer å lese og skrive! I tillegg bidrar vi til en rekke andre tiltak som støtter lokalbefolkningen i Sultan Town.

Pris: NOK 149 

 

KJØP totebag I FØLGENDE BUTIKKER

2. etasje 
S&S Man

3. etasje 
S&S Woman

 

Ta turen innom Steen & Strøm for å sikre deg den nye totebagen!