NYE DUFTER TIL HØSTEN - Steen & Strøm 1797

NYE DUFTER TIL HØSTEN

Å finne din signaturduft er ikke alltid like lett. Alle vil finne “the one”, men når du leser om nye dufter er det nesten umulig å vite om du faktisk vil like de. Du kan lese alle anmeldelsene du ønsker, men med mindre du har en spesialutdannet nese, kan det være forvirrende å bestille dufter online. Derfor bør du ta turen til Steen & Strøm Beauty for å prøvelukte alle de nye duftene som har kommet denne høsten.

 

Her kan du lese om noen av de splitternye dufter til høsten 2020.

LANCÔME – IDÔLE L’INTENSE EDP       

Etter en suksessfull lansering i 2019 kommer nå Idôle i en mer intens fortolkning. Det er tre sorter jasmin i hjertet, sammen med en vibrerende chypre akkort, toppet med sensuell vanilje. Flasken kan fylles opp i butikken, og er derav mer oppmerksom på fremtiden, i tillegg til å være skapt med håndplukkede, bærekraftig høstet isparta-roseblader og Bourbon vanilje fra Madagascar. Mm!

25ml – 549 NOK, 50ml – 879 NOK, 75ml – 1015 NOK

Armani Privè Cuir Zerzura,

Inspirert av en mytisk oase i Sahara-ørkenen. Med duftnoter av iris, lær og bourbon vanilje er dette en helt perfekt høst-og vinterduft til både han og  henne.

100ml/2340 NOK, 50ml/1560 NOK

 

 

 

YSL – LIBRE INTENSE EDP
Årets vinner av NCA Awards for dameduft i 2020 – YSL Libre – kommer nå i en enda mer sensuell og intens variant. Det ultra-feminine og sensuelle hjertet av appelsinblomst fra morocco blir twisted sammen med det maskuline og vibrerende lavendel absolute fra Frankrike. De to stjerneingrediensene er nå i en høyere konsentrasjon for en mer intens duft. Toppnoter av frisk bergamot og tangerine, hjertenoter av appelsinblomst og lavendel, med basenoter av tonkabønner.

30ml/ 690NOK, 50ml/ 960NOK, 90ml/ 1200NOK

GIORGIO ARMANI – MY WAY EDP

En ny parfyme for en ny generasjon med kvinner: nye signaturduften MY WAY er en parfyme for kvinner som ser etter nye eventyr og opplevelser som utfordrer. MY WAY sitt syn på feminitet er inspirert av å ha et åpent sinn og skape sin egen karakter med å oppleve livets ulike utfordringer og opplevelser, i samspill med å møte nye mennesker. MY WAY er et sterkt statement til seg selv og til verden og kommuniserer at man skal følge sin egen sti. Mer enn et navn, MY WAY reflekterer over livets reise, om den er geografisk eller emosjonell. Det er løftet av å forme sin egen livshistorie, en historie som er skapt i samspill med mennesker og minner du møter på veien.

 

MY WAY sin duft er floral og skapt av parfymør Carlos Benaïm og Bruno Jovanovic. Toppnoter av frisk bergamott fra Italia og sensuell appelsinblomst fra Egypt. Hjertenotene er av indisk tuberrose, kombinert med jasmin, også fra India. Til slutt er det basenoter av vanilje bourbon fra Madagaskar og sedertre fra USA, i tillegg til hvit musk.

30ml/ 610NOK, 50ml/ 870NOK, 90ml/ 1160NOK

 VALENTINO – VOCE VIVA EDP

Valentino kommer i oktober med en helt ny, luksuriøs signaturduft med navnet Voce Viva. Flasken er et smykke i seg selv med glass som er slipt på sidene og det ikoniske «rockstud» designet i gull. Den klassiske rødfargen er nå blandet med knall rosa for en edgy touch. Dette er en nyskapende juice skapt av to kjempe parfymører: HONORINE BLANC (Bak bl.a. YSL BLACK OPIUM) og AMANDINE CLERC-MARIE (Bak bl.a. LANCÔME LA NUIT TRESOR). Voce Viva’s juice avslører harmonien i en strålende blomsterbukett med beroligende trenoter. En komposisjon som gir enhver kvinne en tro på seg selv og sin egen stemme. Toppnoten (COLOR) er en fargesterk og musserende åpning av italiensk bergamott og saftig mandarin. Hjertenoten (COTURE) er en bukett av overflødig appelsinblomst absolut og glødende gardenia. Basenotene (COOL) er en uventet akkord av «krystallmose» som gir en moderne intensitet til basen som blir beroligende med kombinasjonen med sedertre.

30ml/640NOK, 50ml/ 910NOK

MAISON MARGIELA – REPLICA BUBBLE BATH

I 2020 kommer det et nytt tilskudd i Maison Margiela sin REPLICA duftfamilie:
Som alle de andre REPLICA duftene skal den olfaktoriske opplevelsen av duften ta deg tilbake til et kjært minne i livet. Bubble Bath en avslappende og behagelig duft som tar deg tilbake til et avslappende øyeblikk i det varme badekaret. Toppnoter av såpebobler-akkord, hjertenoter av lavendel og bunnoter av kokosnøtt.

100ml/ 925kr.

YSL – LIBRE HOLIDAY COLLECTOR

“Dress Libre Wild”. Et limited edition design på bestselgeren Libre. Lanseres i oktober 2020.

50ml/ 950 NOK.

 

 

 

 

CACHAREL – YES I AM FABULOUS

I 2020 kommer en ny fruktig og kremet duft i Yes I Am kolleksjonen til Cacharel, nå i en lilla forpakning med den samme ikoniske, leppestiftformede flakongen. Med duftnoter av bjørnebær, jasmin og vanilje blir duften sensuell og vanedanende. Shay Mitchell er den nye Yes I Am duftenes ansikt utad.

30ml/ 380kr, 50ml/665kr.

 

 

 

 

YSL – BLACK OPIUM HOLIDAY COLLECTOR

Den ikoniske Black Opium flakongen blir i oktober ikledd et rød og sort babycat-design i limited edition. Lanseres i oktober 2020.

50m/ 840 NOK.