Nyhet: Maje Capsule - Steen & Strøm 1797

Nyhet: Maje Capsule

Snart står årets partysesong for tur. I forsøk på å få deg til å glemme den kalde vinteren, har Maje laget en kolleksjon som vil passe for en hver moteglad person. Kolleksjonen er variert og vil lett passe til julebord eller nyttårsfeiringen med sine energiske detaljer. 

Kolleksjonen inneholder rocka lærshorts med høyt liv, men også vintage- og disco-inspirerte glitrende kjoler. Skuldrene har fått et maskulint touch, mens jakkene utrykker det feminine. Selv om kolleksjonen oser av glamour, har Maje beholdt «klubbjentene» i fokus. De er karakterisert som særegne med et street style preg.
«Klubbjentene» går tilbake til 70-tallet og Loulou de la Falaise dansende på Le Palace, og Bianca Jagger ridende på en hvit hest på Studio 54. Sølv stiletter, 90-talls sneakers og boots, er det ikke vanskelig å finne din perfekte festsko.

Den klassiske M Bag har blitt oppdatert i passende farger; sort, knall rosa, skinn og paljetter, gjør dette til det perfekte fest tilbehøret. Med den nye vesken, M Duo, får du i tillegg to vesker i en og kan enkelt variere antrekket.

Ta en titt på den nye kolleksjonen i vår 4. etasje!

Kjole fra Maje Capsule kolleksjon
Skjorte og bluse fra Maje Capsule kolleksjon