NYHET: Shiseido Benefiance - Steen & Strøm 1797

NYHET: Shiseido Benefiance

Føler du at hudpleien din ikke er like effektiv?

Når huden eldes får vi flere rynker, vi mister mer glød og spenst i huden. Den nye hudpleie serien til Shiseido Benefiance motvirker nettopp dette.

Hva kan Benefiance serien gjøre
for din hud?

Benefiance gjenoppretter og gir dyp fuktighet til huden. Den plumper opp linjer forårsaket av tørrhet, og forbedrer rynker proaktivt. Huden vil umiddelbart se mer glatt, plumpet og elastisk. Synligheten av fine linjer og rynker er dramatisk forbedret. Mindre synlige rynker innen kun 2 uker*.

Hvordan?

Avslør en mer plumpet, glattet, ungdommelig hud med ReNeura Technology+TM og Kombu-Bounce Complex.

ReNeura Technology+TM hjelper å beskytte energicellene fra skader og opprettholder dens energinivå. Den hjelper å beskytte og  gjøre hudpleien din mer effektiv. Kombu-Bounce Complex er et nytt plantekompleks som er satt sammen av unike japanske alger, dette bidrar til å øke hudens motstandsdyktighet og fylde, dette bidrar til å forhindre rynkedannelsen for en synlig ungdommelig hud.  Alle produktene i Benefiance serien har både ReNeura Technology+TM og Kombu-Bounce Complex.

I Benefiance  finner du 4 forskjellige  kremer, ett serum, og øyekrem. Vi hjelper deg å finne din favoritt.

Benefiance Wrinkle  Smoothing  Cream – En silkemyk antirynke krem, for alle hudtyper.

Benefiance Wrinkle  Smoothing  Cream Enriched – En rik, fløyelsmyk antirynke krem, for tørrere hudtyper.

Benefiance Wrinkle  Smoothing  Cream SPF 25, En silkeglatt antirynke dag krem som beskytter huden mot eksterne stressfaktorer.

Benefiance Wrinkle Smoothing Emulsion Spf 20 – En lett myk anti-rynke emulsjon  som beskytter huden mot eksterne stressfaktorer.

Benefiance Wrinkle  Smoothing  Contour  Serum

Dette er et meget effektivt anti-rynke serum som regenererer og bidrar til økt elastisitet i huden. Serumet gjenoppretter dyp fuktighet i huden og plumper tørrhetslinjer slik at de blir mindre synlige.

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

En antialdrende øyekrem som bidrar til å forbedre hudens fastet og  motvirke de  de ulike typer rynker, også de forårsaket av stress.

Kjøp Shiseido produkter for over  600kr , så får du med en flott gave,
gjelder fra torsdag 5.september til  onsdag 11.september  (så lang beholdningen rekker).