NYHET: SHISEIDO Self-Refreshing Makeup - Steen & Strøm 1797

NYHET: SHISEIDO Self-Refreshing Makeup

SHISEIDO lanserer en ny makeuplinje –  Synchro Skin Self-Refreshing. Dette er den første makeuplinjen som alltid vil være i synkron med deg. Alle produktene inneholder en intuitiv formel som sanser, reagerer og fornyer, takket være den banebrytende ActiveForceTM-teknologien. Denne teknologien motstår sminkens største fiender: svette, olje, fuktighet og ansiktsbevegelser i hele dagen. Samtidig som den er fjærlett på, og ser ut som hud.

SHISEIDO lanserer nå 7 nye produkter med 73 fargenyanser. Opplev kombinasjonen av vitenskap og kunst.

  • Synchro Skin Self-Refreshing Foundation, er en intuitiv formel som sanser, reagerer og fornyer, med ActiveForceTM-teknologien. Holder opp til 24 timer. En utrolig lett formel som ser ut og føles som hud. Tilgjengelig i 30 nyanser som passer til enhver hudfarge.

  • Synchro Skin Self Refreshing Cushion Compact, er en langvarig cushion foundation med samme ActiveForceTM-teknologi som motstår: svette, olje, bevegelser, gir en stripefri finish og ser friskt påført 16 timer senere. En utrolig lett formel som ser ut og føles som hud. Tilgjengelig i 8 nyanser.

  • Synchro Skin Self-Refreshing Liquid Concealer, dette er en langvarig flytende concealer som synkroniseres med huden og frisker seg opp hele dagen med ActiveForceTM-teknologien. Den gir middels til full dekkevne. Legger seg ikke i linjer. Langvarig 24 timers hold. Den har en presisjonsspissapplikator med en buet silhuett som passer konturene i ansiktet for en friksjonsfri-applikasjon. Finnes i 16 nyanser.

  • Synchro Skin Self-Refreshing Stick Concealer, er en langvarig kremet stick concealer som tilbyr byggbar dekkevne for en naturlig finish i et bærbart stick-format som er flott for touchups. Gir middels byggbar dekning. Inneholder Super Bio-Hyaluronsyre og fuktighetsgivende ingredienser for hydrering hele dagen. Finnes i 16 nyanser.

  • Synchro Skin Invisible Loose Powders, disse finnes både i matt og glødgivende finish. De forbedrer finishen og holdbarheten på sminken med en matt eller glødende effekt. Kontrollerer olje og glans i 8 timer. Minimerer utseendet til porene, jevner ut og perfeksjonerer. Legger seg ikke i fine linjer eller rynker og er usynlig på huden. Gir heller ingen flash-backs. Passer alle hudtoner.

Kom innom Steen & Strøm og vi hjelper deg å finne de produktene som passer deg og dine behov. Handler du Shiseido produkter for over 700kr, får du med en flott gave, gjelder fra torsdag 7.november til onsdag 13.november (så langt beholdningen rekker).