Oppskrift: Spaghetti vongole - Steen & Strøm 1797

Oppskrift: Spaghetti vongole

En klassiker som ikke krever annet enn gode råvarer og ingredienser. Oliviers & Co har de beste ingredienser for at du skal lage en perfekt Spaghetti Vongole!

  1. Vask vongoleskjellene og la dem ligge i kaldt vann ca 30 minutter. Kast de som ikke lukker seg etter å ha ligget i det kalde vannet
  2. Kok spaghetti som anvist på pakken. Hell på en god Oliviers & Co olivenolje når den er ferdigkokt, slik at den ikke kleber seg sammen
  3. Hakk bladpersille, hvitløk og chili og fres i en gryte med litt olivenolje
  4. Skru opp varmen og tilsett hvitvin sammen med vongole. Legg på lokk og la dampe i 5-15 minutter, rist på gryta innimellom. Kast alle skjell som ikke har åpnet seg
  5. Server spaghetti med vongole og pynt med bladpersille og chiliolje på toppen

Du finner Oliviers & Co i Food Hallen på Steen & Strøm.