burger button

We love Oslo guide

Under paraplyen "We Love Oslo" vil vi ta deg med på oppdagelsesferd i Oslos magiske verden. Vi skal vise feire alt som gjør Oslo virkelig bemerkelsesverdig som et bad i Oslofjorden, en tur i Oslomarka, fantastiske museer og unike handleopplevelser. Vi elsker Oslo – og vi kan ikke vente med å se deg falle for byen vår også!

SHOPPING I OSLO

I hjertet av Oslo finner du verdens eldste varemagasin, Steen & Strøm. Den perfekte shopping destinasjonen når du er på utkikk etter klær fra kjente merkevarer, barneklær, frisør, sminke og hudpleie. Du finner også en Food Hall i underetasjen, som er perfekt hvis du vil ta en matbit og befinner deg midt i sentrum. 

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN

FROGNERSETEREN

Frognerseteren er et fortryllende sted som ligger i de maleriske omgivelsen til Oslomarka. Utforsk de vakre stiene og nyt den spektakulære utsikten over byen. Holmenkollenhoppet er en legendarisk hoppbakke som har satt Norge på kartet innen skisport. Ta turen opp til toppen og nyt en utrolig panoramautsikt over Oslo og den flotte utsikten. 

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN

INGIERSTRAND

En perle ved Oslofjorden som vil ta pusten fra deg. Nyt det forfriskende vannet, den idylliske stranden og det 10 meter høye stupetårnet. 

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN

DEN NORSKE OPERA

Den Norske Opera er en kulturell skatt og et stolt symbol på Norges kunstneriske arv. Dette majestetiske operahuset er et arkitektonisk mesterverk som kombinerer moderne design med tidløs eleganse. Når du entrer operahuset, blir du møtt av en atmosfære av raffinement og magi. Opplev de fantastiske forestillingene som tar pusten fra deg, og la deg bli bergtatt av de talentfulle kunstnerne som opptrer på scenen.

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN

ASTRUP FEARNLEY

Dette anerkjente museet er en perle langs Oslos vakre havnepromenade og en magnet for kunstelskere fra hele verden. Med sin moderne arkitektur og unike utstillinger, representerer museet et møtepunkt mellom samtidskunst, natur og urban eleganse.

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN

FROGNERPARKEN

Frognerparken er et grønt oase midt i hjertet av Oslo, og den er kjent for sin blendende skjønnhet og unike skulptursamling. Når du går inn i parken, vil du bli møtt av en harmonisk atmosfære og en følelse av ro. Utforsk de velstelte plenene, de sjarmerende stiene og den storslåtte fontenen som er omgitt av livlige blomsterbed. Og ikke glem å beundre Gustav Vigelands imponerende skulpturer som pryder parken. Disse livlige skulpturene fanger øyeblikk av glede, kjærlighet og sårbarhet, og de formidler en dyp menneskelig forbindelse.

We Love Oslo

We Love Oslo

KJØP LOOKEN