Ny Pop-Up: WoolLand - Steen & Strøm 1797

Ny Pop-Up: WoolLand

WoolLand har poppet opp på Steen & Strøm i 5. etasje med deres fineste merinoull i år igjen!

 

Derfor bør du velge ull

At «ull er gull» er ikke bare et rim, men faktisk helt sant. Ullens unike egenskaper sørger nemlig for at det er mange gode grunner til å kle både deg selv og barn i den:

  • Ull regulerer varme. Det vil si at den svaler når det er varmt, og varmer når det er kaldt.
  • Ull er selvrensende. Svetter du i en ulltrøye, kan du bare henge den opp til lufting, istedenfor å vaske den.
  • Ull trekker til seg fuktighet. Går du med bomullssokker og blir svett i skoene, blir sokkene våte og føttene kalde. Ull holder isteden på fuktigheten, slik at du slipper å bli våt og kald.
  • Forskning viser at babyer sover bedre i ull, i og med at ullen er temperaturregulerende og holder pulsen jevn og stabiliserer hjerterytmen gjennom hele natten.
  • Ull er holdbart og miljøvennlig. Imens materialer som bomull ser slitent ut etter å ha blitt brukt og vasket gjennom en hel sesong, er ullplagg av god kvalitet like fine når du plukker dem fram sesongen etter. Ull er dessuten nedbrytbart og helt naturlig. Legger du et ullplagg ute, går det i ett med naturen i løpet av bare tre måneder.
  • De nevnte fordelene gjør at ull er genialt hele året – også om sommeren. WoolLand har en egen vår- og sommerkolleksjon, som er både tynnere og lettere enn de øvrige kolleksjonene.
  • Den ulla WoolLand benytter seg av er lettvint å behandle. Den vaskes med ullvaskemiddel på ullprogram i vaskemaskin på 30-40 grader. Det er faktisk bedre å ta plaggene i maskinen enn å vaske dem for hånd.

Butikken vil holde åpent ut januar 2021.

Spre denne gode nyheten til alle dine ullglade venner!