Beauty Hall: Counter Manager Sisley - Steen & Strøm 1797

Beauty Hall: Counter Manager Sisley

Counter Manager Sisley

Beauty Hall by Fredrik & Louisa

Type Jobb
Counter Manager 90%

Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa søker ny Counter Manager til vår fantastiske merkevare Sisley.

Vi er i stadig utvikling, og søker nå en engasjert og fremover lent Counter Manager i 90% stilling til vår Sisley counter. Sisley Paris er en hyllest til fransk skjønnhet, familieverdier og den høyeste kvaliteten i hver kreasjon og produkt. Som Sisley-ansvarlig vil du ha hovedansvaret for Sisley counteren og sikre at merkevaren utvikler seg innen salg og eksepsjonell service. Den rette personen er hudpleie utdannet med stor interesse i faget. Make Up og duftinteressen må også være på plass.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med de største og mest eksklusive merkevarene i bransjen. Suksesskriteriene hos oss er å kunne by på seg selv, være kreativ, åpen, imøtekommende og en utpreget storyteller. Du trives “på scenen” og er samtidig ikke redd for å ta i et ekstra tak for at butikken skal skinne. Som kollega hos oss må man ha stor arbeidskapasitet og stort engasjement i et svært hektisk arbeidsmiljø. Du må også ha et stort ønske om å lykkes sammen med ditt team. Engasjementet er et samarbeid med leverandør.

Våre kjerneverdier er grunnlaget for god kultur i vår kjede. Disse er:

  • Ansvar – du liker å ta ansvar, og har da stor gjennomførings- og inkluderingsevne.
  • Verdiskapning – du ønsker å være med å skape verdier både for deg selv og dine kollegaer.
  • Lojalitet – du er trofast og ærlig mot dine kollegaer og din arbeidsplass.
  • Engasjement – du er opptatt av å skape det lille ekstra for våre kunder og dine kollegaer.
  • Happytude – du er en fargerik person som elsker å spre glede rundt deg.

 

Vi leter etter deg som har lyst til å være med å bidra, som god kulturbygger og med stort engasjement. Du må ha en høy grad av fleksibilitet, og må kunne arbeide både kveld, dag, helg og ekstra når det plutselig koker. Vi oppfordrer deg over 20 år til å søke på stillingen.

Fordeler hos oss:

Opplæring – Hos oss får du god og nødvendig opplæring for å trives i en hektisk hverdag.

Utviklingsmuligheter – Vi er opptatt av å utvikle menneskene som arbeider hos oss.

Personalkjøpsordninger – Vi tilbyr alle våre ansatte en god personalrabatt.

Arbeidsmiljø – Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha en spennende hverdag i et godt og trygt arbeidsmiljø.

Mangfold – Vi er en arbeidsplass med et stort mangfold i et inkluderende miljø.

Om oss:

Fredrik & Louisa er en selektiv parfymerikjede med 52 butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle butikkene våre og skape et dynamisk arbeidsmiljø med fokus på innholdsrike og emosjonelle shoppingopplevelser. Våre medarbeidere skal trives på jobb og alle kunder skal bli møtt med et smil og god service og veiledning. Vi tror på frihet under ansvar. Vi tror på gode resultater. Vi tror at de som har det gøy i et dynamisk arbeidsmiljø presterer bedre.

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: 1. Oktober
Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert, link her. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med: anine@flp.no