Beauty Hall: NARS 20% - Steen & Strøm 1797

Beauty Hall: NARS 20%

Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa søker ny kollega i mindre stilling til vår NARS counter. Har du et ønsket om å jobbe i et stort team hvor skjønnhet og velvære er i fokus?

Vi er i stadig endring og utvikling, og søker nå en superengasjert og dedikert makeup entusiast til vår Nars counter på Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa. Hos oss blir du en del av et team med ståpåvilje, engasjement og happytude! Vi står på hver dag for å ta med våre kunder inn i vårt eksklusive merkevareunivers. Den rette personen er utdannet innen makeup med stor interesse i faget. Hudpleie- og duftinteressen må også være på plass. Suksesskriteriene hos oss er å kunne by på seg selv, være kreativ, åpen, imøtekommende og en utpreget storyteller. Vi ser etter deg som trives “på scenen” og samtidig ikke er redd for å ta i et ekstra tak for at butikken skal prestere. Engasjementet er et samarbeid med leverandør.

Våre kjerneverdier er grunnlaget for god kultur i vår kjede. Disse er:

  • Ansvar – du liker å ta ansvar, og har da stor gjennomførings- og inkluderingsevne.
  • Verdiskapning – du ønsker å være med å skape verdier både for deg selv og dine kollegaer.
  • Lojalitet – du er trofast og ærlig mot dine kollegaer og din arbeidsplass.
  • Engasjement – du er opptatt av å skape det lille ekstra for våre kunder og dine kollegaer.
  • Happytude – du er en fargerik person som elsker å spre glede rundt deg.

 

Vi leter etter deg som har lyst til å være med å bidra, som god kulturbygger og med stort engasjement. Du må ha en høy grad av fleksibilitet, og må kunne arbeide både kveld, dag, helg og ekstra når det plutselig koker. Vi oppfordrer deg over 20 år til å søke på stillingen.

Fordeler hos oss:

Opplæring – Hos oss får du god og nødvendig opplæring for å trives i en hektisk hverdag.

Utviklingsmuligheter – Vi er opptatt av å utvikle menneskene som arbeider hos oss.

Personalkjøpsordninger – Vi tilbyr alle våre ansatte en god personalrabatt.

Arbeidsmiljø – Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha en spennende hverdag i et godt og trygt arbeidsmiljø.

Mangfold – Vi er en arbeidsplass med et stort mangfold i et inkluderende miljø.

Om oss:

Fredrik & Louisa er en selektiv parfymerikjede med 52 butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle butikkene våre og skape et dynamisk arbeidsmiljø med fokus på innholdsrike og emosjonelle shoppingopplevelser. Våre medarbeidere skal trives på jobb og alle kunder skal bli møtt med et smil og god service og veiledning. Vi tror på frihet under ansvar. Vi tror på gode resultater. Vi tror at de som har det gøy i et dynamisk arbeidsmiljø presterer bedre.

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Snarest
Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert, link her. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med: anine@flp.no