Slik tar du vare på huden i vinter - Steen & Strøm 1797

Slik tar du vare på huden i vinter

Store temperaturforskjeller og tørr luft gjør ikke akkurat underverker for huden vår. Vi har derfor undersøkt hva man enkelt kan gjøre for å holde huden sunn og glødene til våren kommer.


Steg 1: Rengjør huden

Dette steget er relevant uansett årstid, men når vinteren setter i er det viktig å unngå for varmt vann og kun bruke skånsomme renseprodukter for å ikke fjerne hudens naturlige fuktighet. Rens derfor huden med mild rens og lunkent vann.

MAC Cleanse Off Oil

Start med en oljerens, og så en eksfolierende rens som skånsomt fjerner døde hudceller og får din naturlige glød til å skinne gjennom. Huskeregelen er at ansiktsrensen er skånsom og fuktighetsgivende.

KORA ORGANICS
Gentle Cleanser


Steg 2: Tilfør fuktighet

Når det er varmere ute tåler huden lettere fuktighetsgivende produkter, men nå på vinteren trenger man tyngre produkter som gir økt fuktighet. Invester derfor i en god fuktighetsgivende krem, gjerne som inneholder olje.

ESTELLE & THILD
BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil

På vinteren trenger man som regel en ekstra boost av fuktighetsgivende ingredienser. Se etter hyaluronic acid, den sørger for å tilføre fuktighet til uttørkede områder. Vi anbefaler å tilføre produktet når huden er fuktig, det låser inn ekstra fuktighet.

CLINIQUE
Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Day Cream

Ikke glem kroppen også! Invester i en god fuktighetskrem.

KIEHL’S
Creme de Corps with Pump

 

Steg 3: Bruk en fuktighetsgivende maske

Når huden er ren, tilfør en fuktighetsgivende maske. Enten en sheet mask, eller en tyngre maske som du med fordel også sove med. Da våkner man opp med en hud som er full av fukt.

LA PRAIRIE
Skin Caviar Luxe Sleep Mask La Prairie Skin Caviar Sleep Mask
KICKS BEAUTY
Skin Plumping Hyaluronic Acid Sheet Mask
GLAMGLOW
Thirstymud Hydrating Treatment

 

Andre tips:

Unngå å eksponere huden mye. Dekk deg til med lue, skjerf og votter.

Drikk mye vann. Vi pleier å drikke større mengder varmedrikker på vinteren, men det betyr ikke at man kan glemme vann. Husk! Store deler av fuktigheten kommer også innenfra.

 

Alle produktene finner du hos KICKS i 1. etasje.

PS! Akkurat nå har KICKS -20% på all hudpleie (med unntak av Sensai).