Smakfulle Valentine's tips - Steen & Strøm Department Store

Smakfulle Valentine’s tips

Er du på utkikk etter en smakfull gave til din kjære for Valentine’s eller morsdag? Ta en titt på våre tips.

STRAWBERRY & CREAM, LAKRIDS

Den ikoniske lakrisen som Lakrids er kjent for, sammen med jordbær, krem og eksklusiv hvit sjokolade, er dette en gave som ikke kan slå feil.

BLACKBERRY & DARK, LAKRIDS

Forførende kjærlighet, sa du? Med denne kombinasjonen av bjørnebær og mørk sjokolade, samt et hint solbær, er dette en variant du kan kose deg med.

PISTASJKREM, OLIVIERS & CO

Ristede pistasjnøtter fra Sicilia pluss en unik kunnskap: Her har du de viktigste ingrediensene til en delikat krem. Myk, deilig konsistens med biter av pistasjnøtter, dette må du bare prøve. Nydelig på is, til fukt og bær, som kakefyll eller på pannekaker.

BRINGEBÆREDDIK, OLIVIERS & CO

Fruktig hvitvinseddik med bringebær er årets limited edition hvitvinseddik. Dette er ren gourmet og uimotståelig smak av ferske bringebær som passer fint til salater, and, is og sorbet.

LOVE GIFT BOX, SEBASTIEN BRUNO

Med en slik gaveeske får din kjære en oppmerksomhet hun eller han sjelden glemmer. I denne store hjerteformede gaveesken finner du ca 62 salte lakriskuler dekket i sjokolade, med smaker som; Fersken & Hvit sjokolade, Salt Karamell & Melkesjokolade og Jordbær & Hvit sjokolade.

HEARTS GIFTBAG, sUMMERBIRD

Med denne eksklusive gaveesken bugner det av søte overraskelser, som fylte sjokolader og mandler i kjente smaker som jordbær og bringebær.

HEARTS GAveeske, sUMMERBIRD

Det enkle er ofte det beste, og med disse to klassiske hjertene av marsipan, mandler og bringebær har du en populær sjokoladegave til en spesiell person.