Smart og trygg julehandel - Steen & Strøm 1797

Smart og trygg julehandel

For å sikre en så trygg julehandel som mulig, er det i år ekstra viktig med god planlegging. Her er noen gode råd!

På Steen & Strøm finner du det meste av det du trenger til jul; flotte gaver, fine klær og god mat og drikke. Julehandelen er den travleste tiden på året for alle varemagasiner, men som vi vet, bør man i år unngå store folkeansamlinger.

Steen & Strøm Dept. Store er uten vegger mellom avdelingene, noe som i utgangspunktet gjør arealene romslige med lite trengsel. Om alle foretar årets julehandel på den samme lørdagen midt på dagen i desember, kan det imidlertid bli utfordrende å holde nødvendig avstand.

Gode råd:

Det er heldigvis mange måter å løse dette på. Her er noen gode tips for en smart og trygg julehandel:

  • Gratis hjemlevering i følgende butikker: Collage The Shop, Mulberry, Valentino, Balenciaga, Gucci.
  • Kom i gang med julehandelen så tidlig som mulig.
  • I desember har vi følgende åpningstider; mandag til fredag fra 10.00 – 20.00, lørdag fra 10.00 – 19.00 og søndag fra 14.00 – 18.00. Utnytt disse om du har mulighet, og legg gjerne besøket ditt tidlig eller sent, når det er færre folk på senteret. Se hele julens åpningstider HER
  • Det er fullt mulig å få med gratis innpakningspapir og bånd, slik at du kan pakke inn gavene hjemme om du ikke ønsker å stå i kø i kassen. Vi har også flere pakkestasjoner plassert i flere etasje i varemagasinet for å gjøre det enkelt for deg å pakke inn gavene.
  • Gavekortet vårt er en ideell gave i disse tider, og passer for store og små i alle anledninger. Kortet kan kjøpes i 1. etasje eller på nett og mottas i posten: https://igive.no/gavekort/steen-strom/ Les mer om vårt gavekort HER.

Trygghetstiltak

For at det skal være så trygt som mulig å besøke Steen & Strøm Department Store, innførte vi allerede i mars 2020 en rekke tiltak, basert på faglige anbefalinger.

Alle avdelinger har åpne innganger, noe som gjør at man i stor grad slipper å forholde seg til dørhåndtak, som vanligvis er en viktig smittekilde. Det er likevel satt inn ekstra ressurser for hyppig desinfisering av de dørhåndtakene som finnes, samt andre kontaktpunkter som heisknapper, display, håndløpere i trapper, kraner på toalettene m.m.. Hånddesinfiseringsmidler er utplassert ved inngangene og andre strategiske steder i varemagasinet, og det vises nyttig smitteverninformasjon på alle skjermene i magasinet.

Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for en trygg og behagelig julehandel, men er naturligvis avhengige av at kundene også tar ansvar i forhold til hygiene og trygg avstand. Vi oppfordrer alle besøkende om å følge Folkehelseinstituttets råd om god og hyppig håndhygiene, holde avstand til hverandre og holde seg hjemme om man er i karantene eller kjenner på symptomer. Så er alle er hjertelig velkomne til Steen & Strøm Dept. Store og en trivelig julehandel.

KLIKK HER FOR ÅRETS JULEGAVEGUIDE