Smart og trygg julehandel - Steen & Strøm Department Store

Smart og trygg julehandel

For å sikre en så trygg julehandel som mulig, er det i år ekstra viktig med god planlegging. Her er noen gode råd!

På Steen & Strøm Dept. Store finner du det meste av det du trenger til jul; flotte gaver, fine klær og god mat og drikke. Julehandelen er den travleste tiden på året for alle varemagasiner, men som vi vet, bør man i år unngå store folkeansamlinger.

Steen & Strøm Dept. Store er uten vegger mellom avdelingene, noe som i utgangspunktet gjør arealene romslige med lite trengsel. Om alle foretar årets julehandel på den samme lørdagen midt på dagen i desember, kan det imidlertid bli utfordrende å holde nødvendig avstand.

Gode råd:

Det er heldigvis mange måter å løse dette på. Her er noen gode tips for en smart og trygg julehandel:

  • gratis parkering på Grand Garage i 1 time om du handler for over 1000kr i utvalgte butikker. Les mer her.
  • Gratis hjemlevering i følgende butikker: Collage The Shop, Mulberry, Valentino, Balenciaga, Gucci.
  • Kom i gang med julehandelen så tidlig som mulig, slik at ikke alle handler samtidig tett oppunder jul.
  • I desember har vi følgende åpningstider; mandag til fredag fra 10.00 – 19.00, lørdag fra 10.00 – 18.00 og søndag fra 14.00 – 18.00. Utnytt disse om du har mulighet, og legg gjerne besøket ditt tidlig eller sent, når det er færre folk på senteret. Lakrids by Bülow, Summerbird, Oliviers, Matkroken og Vinmonopolet holder åpent fra kl. 10.00 via inngangen fra Prinsens gate.
  • Flere av butikkene tilbyr «Klikk & hent» eller lar deg enkelt bestille hjem. Det gjør det mulig for deg å gjøre både research og handel hjemmefra, og så hente varen like etterpå ved å ta en kjapp tur innom Steen & Strøm.
  • Det er fullt mulig å få med gratis innpakningspapir og bånd, slik at du kan pakke inn gavene hjemme om du ikke ønsker å stå i kø i kassen.
  • Gavekortet vårt er en ideell gave i disse tider, og passer for store og små i alle anledninger. Kortet kan kjøpes i 1. etasje eller på nett og mottas i posten: https://igive.no/gavekort/steen-strom/ Med unntak av Vinmonopolet, Matkroken, Samsonite og noen utvalgte butikker i Food Court’en, kan kortet brukes i alle butikker på hele magasinet. Totalbeløpet kan deles opp, og man kan handle i flere butikker med samme kort.

Trygghetstiltak

For at det skal være så trygt som mulig å besøke Steen & Strøm Department Store, innførte vi allerede i mars en rekke tiltak, basert på faglige anbefalinger.

Alle avdelinger har åpne innganger, noe som gjør at man i stor grad slipper å forholde seg til dørhåndtak, som vanligvis er en viktig smittekilde. Det er likevel satt inn ekstra ressurser for hyppig desinfisering av de dørhåndtakene som finnes, samt andre kontaktpunkter som heisknapper, display, håndløpere i trapper, kraner på toalettene m.m.. Hånddesinfiseringsmidler er utplassert ved inngangene og andre strategiske steder i varemagasinet, og det vises nyttig smitteverninformasjon på alle skjermene i magasinet.

Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for en trygg og behagelig julehandel, men er naturligvis avhengige av at kundene også tar ansvar i forhold til hygiene og trygg avstand. Vi oppfordrer alle besøkende om å følge Folkehelseinstituttets råd om god og hyppig håndhygiene, holde avstand til hverandre og holde seg hjemme om man er i karantene eller kjenner på symptomer. Så er alle er hjertelig velkomne til Steen & Strøm Dept. Store og en trivelig julehandel.

Hjelp oss å redde julen

2020 ble et annerledes år. Et år med utrygghet, begrensninger og fratatte muligheter. Disse følelsene hadde vi i tankene da vi satt i gang med å planlegge årets juleutstilling på Steen & Strøm. Under temaet «Hjelp oss å redde julen» har vi fått bistand fra fire skoleklasser i Oslo som har tegnet julekort og satt ord på det mange av oss føler om dagen. Julekortene finner du i vinduene i inngangspartiet i Kongens gate samt Nedre Slottsgate fra lørdag 14. november.

I årets juleutstilling, møter du også vår helt egen fjøsnisse, Stein, som sammen med katten Storm, har reist land og strand rundt i vårt flotte langstrakte land og hentet inn enda flere julekort. Du vil sikkert kjenne igjen Bryggen i Bergen, prekestolen og frøhvelvet på Svalbard, men også finne små og morsomme detaljer vi er sikre på vil få frem et smil om munnen på både liten og stor. Stein & Storm møter du også i 5. etasje, hvor du kan skrive din helt egen hilsen til en du er glad i, eller sende inn en ønskeliste til nissen.

Vi kanskje ikke feiret jul sammen med alle vi skulle ønske i år. Vi håper likevel at våre 223 år med gode juletradisjoner vil bringe god gammel julestemning til alle som besøker Oslo sentrum, også i år. Men ønsker om en riktig god jul til alle!

 

Gratis hjemlevering i følgende butikker:

1. ETASJE

Mulberry

Gucci

Balenciaga

Valentino

S&S Designer Bags and Accessories

2. ETASJE

Armani Herre

British Designers

Denim Herre

Hugo Boss

Polo Ralph Lauren

S&S Formal

S&S Man

S&S Underwear

Collage The Shop

3. ETASJE

International Designer

Æra Fashion

Juicy / Lois

Scandinavian Fashion

S&S Women

Hugo Boss

Filippa K Dame

Polo Ralph Lauren

4. ETASJE

S&S Trend

KLIKK HER FOR ÅRETS JULEGAVEGUIDE