Solbrilleguide - Steen & Strøm 1797

Solbrilleguide

Solbriller er et viktig tilbehør og statement til et antrekk, som både kan være tidløst og trendy. Ikke bare er dette noe som kan gjøre et helt antrekk, men er også med på å beskytte øynene dine mot solens kraftige UV-stråler. Dette er også grunnen til at vi ser solbriller på stort sette alle som går forbi oss om sommeren. Det er derimot ikke alltid like lett å vite hvilke solbriller som passer deg, men ta det helt med ro for vi har samlet de mest trendy og stilrene solbrillene denne sommeren.

70's inspired sunglasses

Denne sommeren er det bare å lete frem retro solbrillene fra 70-tallet. Det har blitt en massiv trend med de store, litt gjennomsiktige solbrillene i mer duse farger. Disse er super lekre til både stranden med badedrakt, men også til en flott kjole på årets sommerfest.

Slim frames

De smale solbrillene har vært over hele Instagram-feeden til de fleste en god stund nå, men også på catwalken. Dette er en trend vi tar med fra sommeren i fjord. Dette er et godt tips til oss med litt mer firkantet form på ansiktet. Gjerne velg ut noen i sterke farger!

Aviators

En klassiker, og et godt tips til de med hjerte-formet ansikt. Disse ovale britene er med på å balansere ut ansiktet med sin oversized-look. Så hvorfor ikke bare hente ut en klassiker?

 

 

Bold frames

Er du glad i det lille ekstra, da er disse for deg! Gjør om et enkelt antrekk til noe spektakulært med disse solbrillene.

Oversized shapes

Når det gjelder runde ansikt, er det best å velge en silhuett som står i kontrast med dine naturlige ansiktstrekk. Med dette i tankene vil disse solbrillene være perfekte for deg. Her kan du både har D-formet briller eller mer firkantet som de under.

Visor

Det er ikke bare solbriller som kan beskytte øynene mot uv-strålinger, men også disse! Er du en som alltid strekker deg etter en caps når solbrillene ikke er like tilgjengelig? Da er disse å anbefale, bare at du slipper å ødelegger sveisen.