SOT Burger til Steen & Strøm Food Hall - Steen & Strøm 1797

SOT Burger til Steen & Strøm Food Hall

SOT bar & burger ble etablert av de to kompisene David og Kjartan i 2013. De hadde satt seg et mål om å skape stedet de selv drømte om å henge i, med mat og drikke de selv digget. En avgjørelse ble tatt. De ville servere saftige burgere, og det skulle være den beste og mest legendariske burgeren i mils omkrets. Og nå finner du de på Steen & Strøm i Food Hallen. 

De pakket sekkene og dro på reise for å hente inspirasjon om råvarer, fries og dipper fra de mest legendariske burgerjointene de kunne finne. Da de kom hjem omsatte de kunnskapen til det som i dag er SOT Bar & Burger, en sofistikert, men ujålete og sydende burgerhage med nordisk touch og drivere og medarbeidere som brenner for saftig burger, lokal øl, god stemning og personlig service.

Etter hvert som SOT vant flere hjerter og ganer enn originalen på Solsiden i Trondheim kunne mette, har vi blitt flere, og i tillegg fått en lillebror på SOT Steen & Strøm for alle som elsker kvalitetsburger – også når de er på farten.

Vi i SOT er lidenskapelig opptatt av å være best på burger med digg tilbehør. Menyen består av et utvalg burgere hvor du kan velge mellom storfe, kylling, rødbet eller plantebasert burger.

  • Storfeburgeren er en smashburger som lages av hele stykningsdeler av norsk storfe, som vi grovkverner i restauranten for best tekstur.
  • Kyllingburgeren lages av utbenet kyllinglår som paneres i maismel og friteres krispy og sprø.
  • Rødbeteburgeren er hjemmelaget og lages av norske rødbeter og poteter, tilsatt linfrø og karve.
  • Den plantebaserte burgeren er en saftig og grov burger som produseres utenfor Fredrikstad.

I likhet med tilbehør og dips er vår pommes frites hjemmelaget. Vi legger vår stolthet i å holde det ekte!

Velkommen til oss på Steen & Strøm!