Spring/Summer Trends 2020 for Men - Steen & Strøm 1797

Spring/Summer Trends 2020 for Men

Spring/summer trends 2020 for men! 

Nå som vår-og-sommerkolleksjonen har kommet, venter tropiske mønstre, lekende skjorter og korte shorts på å bli en del av ditt klesskap. Selv om sommersesongen ikke blir helt som forventet kan du i det minste bli en bedre versjon av deg selv. Du kan i alle fall starte med å bli bedre kledd og se hvor det bringer deg.

For den litt vågale mannen er det mange gode nyheter. Og, selv om det er moro å være dristig så fungerer klassikerne også fremdeles godt. For å gi deg et forsprang på sommerens største trender skal vi hjelpe deg med alle tingene du trenger å vite for sesongen og hvor du får tak i de beste plaggene du kan kjøpe.

#1 ENDLESS POCKETS

Workwear-trenden har vært i vinden i en lang periode, og av god grunn. Det som egentlig var designet for å være praktisk arbeidstøy, har blitt en stor trend, nettopp på grunn av at det er komfortabelt og samtidig helt uanstrengt! Her har du mange muligheter, enten du vil gå for et helt sett, mikse og matche eller bare ønsker en statement piece. Uansett, vi forstår hypen og har lagt vår elsk på denne allsidige og superkule trenden.

Jakker fra NN07 – S&S Man, Morris – S&S Formal og Polo Ralph Lauren 

Bukser fra Tiger of Sweden og Fram – S&S Man

#2 Short shorts

Shorts er et must når sommeren kommer, men det betyr slettes ikke at det behøver å være kjedelig. For den som elsker å være midtpunktet vil vi anbefale å gå for en oversized shorts, eller bare å klinke til med et skikkelig fargerikt par! En standard shorts i naturtoner er alltid lurt å ha i klesskapet. De går til absolutt alt og er lette å slenge på seg om man skulle stå midt i en kleskrise på en varm dag.

Shorts fra Samsøe Samsøe, Polo Ralph Lauren og J. Lindeberg 

Shorts fra Tiger of Sweden og Morris – S&S Formal 

#3 statement bags

Aldri har vel tiden vært bedre enn nå til å investere i en fin veske, også for menn – and we are here for it! Den uberkule fannypacken i alle fasonger og farger har sirkulert rundt blant de største influencerne i en god stund. Det er et hav av muligheter, enten du ønsker å få andre menn på gata til å snu seg etter nettopp din veske, eller om du ønsker å være mer diskret. En ting er sikkert, vesker er praktisk både for han og henne, og de har kommet for å bli! 

Fannypack og skjorte fra Valentino – Collage the Shop 

Fannypack fra Loewe og briefcase fra Gucci. Begge statement veskene er å finne i Collage the Shop. 

#4 tropical IN THE CITY

Det blir kanskje ikke noen sydentur i år, men frykt ikke – vi kan alltids bringe de tropiske vibbene hit! Spennende print kan sprite opp et antrekk, enten det er under denim-jakken, med en enkel shorts eller med en lys dress. Med et tropisk print som disse vil du spre feel-good vibes hvor du enn går!

Bomber jacket fra Dsquared2 – S&S Man og skjorte fra Morris – S&S Formal

Skjorte fra Sand og poloshorte fra Stenströms – S&S Formal

#5 effortless

De siste årene har vi igjen beveget oss mer mot minimalismen på enkelte områder, og det å investere i gode kvalitetsplagg har aldri vært viktigere hverken for garderoben eller for miljøet. Med en tidløs skinnjakke, et par gode jeans eller en ull-blazer har man stor frihet til å stile opp og ned – helt effortlessly.

Blazer fra Oscar Jacobsson og hoodie fra NN07 – S&S Man 

Jakke og bukse fra Filippa K, collegegenser og flippflopps fra Blanciaga – Collage the Shop

T-skjorte og shorts fra Polo Ralph Lauren og flippflopps fra J. Lindeberg

Caps fra Balenciaga – Collage the Shop, t-skjorte fra Ami Paris – S&S Man og olabukser fra Diesel – S&S Denim 

Biker-jacket fra Acne Studios – S&S Man, collegegenser fra Balenciaga – Collage the Shop og t-skjorte fra Ami Paris – S&S Man

#6 real men wear pink

Moteverdenen beveger seg stadig bort fra de tradisjonelle kjønnsrollene, både når det gjelder snitt og farger. Rosa-paletter har blitt sett både hos Dior og Jaquemus, og det begynner gradvis å snike seg innpå norske motevarer også. Enten det er pudder-rosa, fersken, eller godteri-farge – her kan man enkelt finne det som passer en selv best!

Skjorter fra Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden 

#7 denim

Da grunnleggeren av Levi’s sa at han aldri hadde vasket jeansene sine var det mange som gispet, men han har et poeng – god denim holder seg like godt år etter år! Tiden er inne for å gå all-in med denim, for eksempel med denim på denim, også kalt Canadian tuxedo. Denim på denim gir uendelige valgmuligheter, for eksempel å matche en lys denim-jakke med et par straighte jeans i en mørkere wash eller bryte opp denim-skjorten med en hvit t-skjorte.

Olajakker fra J. Lindeberg, Valentino – Collage the Shop og Balenciaga – Collage the Shop

Olaskjorter fra Tommy Hilfiger

Olabukser fra Incotex – S&S Formal og A.P.C. – S&S Man 

#8 PLAYFUL SHIRTS

Printskjorter har vært en stor trend de siste sommersesongene. Denne sesongen kan vi se at de største merkene har lekt med former og print på en helt ny måte. Ta turen innom Steen & Strøm for å finne din nye favorittskjorte for sesongen.  

Skjorter fra Gucci og Balenciaga. Begge skjortene er å finne i Collage the Shop

 

HAR DU SETT SPRING SUMMER 2020 TRENDENE FOR DAME? DU KAN FINNE DE HER