Standup med Jonis og TAKET live - Steen & Strøm 1797

Standup med Jonis og TAKET live

STEEN & STRØM FOOD COURT / TAKET
INVITERER TIL STANDUP MED JONIS OG TAKET LIVE!

Velkommen til en kveld fylt med god mat, drikke, underholdning og overraskelser fra våre butikker og restauranter i Food Court. Du kan forvente blant annet en latterkule fra komikeren Jonis, fantastiske matopplevelser og gode vibber fra Amara, Turab og en hemmelig artist på Taket Live.

Om Jonis:
Jonis er en av landets største talenter innenfor standup og har jobbet som komiker på fulltid siden 2004, og i tillegg rukket å utdanne seg som aksjemegler ved siden av. Kort tid etter første opptreden ble Jonis invitert med på turne av komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum.
I tillegg er han kjent fra underholdningsprogrammer som Latter Live, HumorLab, Unge lovende, programleder på NRK P3 sommeren 2017, og ukentlig vært delaktig i podcastshowet med humorgruppa Terningkast tre. I andre sesongen av Latter Live gikk et individuelt klipp av Jonis viralt, og fikk over en million treff på YouTube. I 2017 ble 26 åringen nominert til Årets gjennombrudd på komiprisen, deretter i 2018 nominert til prestisjetunge Stå-Opp Prisen for hans bidrag til norsk stand-up. For tiden er han aktuell med sitt eget show ”Juicy”, som han har skrevet og regissert selv. Jonis er våren 2019 aktuell med sin egen serie “Kongen av Gulset” på NRK TV.

Program
20.15 – Dørene åpner og det blir muligheter for å oppleve våre restauranter og butikker.
20.45 – !FLY HOTWING CHALLENGE! – Fly Chicken
21.30 – Standup med Jonis Josef
22.30 – Afterparty på Taket Live. Artister: Amara, Turab og en overraskelses artist Gratis inngang til alle gjester på standup showet
Følg med for oppdateringer!

Vil du sikre deg plass? Meld deg på her:
http://bit.ly/SSDSlive

DETTE SKJER HOS RESTAURANTENE:

Fly Chicken

!FLY HOTWINGS CHALLENGE! Fly Chicken arrangerer den suksessfulle spisekonkurransen #FlyHotWingsChallenge klokken 20.45
20 deltagere vil få servert 10stk kyllingvinger dyppet i KAROLINE REAPER HOT SAUCE, verdens sterkest chili. Førstemann til å fullføre bøtta vinner! Lett. Premien er et gavekort på Steen & Strøm Department Store på 1500kr!
NB! Alle deltagere må signere FLY FORM før utfordringen og påmeldingen er bindende.

Påmelding: DM på Instagram @flychicken_oslo

Burrito Project

Nyt rask og god meksikansk/amerikansk kvalitetsmat hos Burrito Project.
Restauranten gir deg 20% på burrito, navajo bowl og salad bowl, kun denne kvelden!

LETT

Hvem vil vel ikke vinne litt sunn snacks?
Kom innom LETT for en morsom gjettekonkurranse. Klarer du gjette hvor mange raw-food bliss balls som gjemmer seg i butikken, får du en pose med valgfri rawfood. Kulene er heldigvis frie for laktose, gluten og hvitt sukker i tillegg til at de er veganske!

WhatSoup

Høsten er her og hva er vel ikke bedre enn en god og varm suppe? I kveld får du 20% på den populære Dal suppen.

Beijing8

Beijing8 har et bredt utvalg av smakfulle dumplings laget av naturlige ingredienser. I kveld tilbyr de 15% på all mat.

Mamma Pizza

Mamma Pizza stiller med Italiensk aperitivo bar med klassiske italienske cocktails og med Italiensk fingermat på menyen. Benvenuto!

Jonathan Sushi 

Jonathan Sushi får besøk fra vinimortøren, Rubino, som skal presentere et utvalg av sine viner. De tilbyr et begrenset antall plasser til en fireretters sushimeny med 4 glass for 600,-. For påmelding til smaking, send melding til Jonathan Sushi Steen & Strøm sin Facebook side.

Restauranten setter også sammen en egen meny for kvelden, og ønsker alle velkommen innom sushibaren for deilig snack og forfriskende drikke.

Eat Thai 

Thai-buffet. Spise så mye du vil for kr 249,-. Det vil bli laget 8 forskjellige retter av deres bestselgere samt noen nye smaker.

 

DETTE SKJER HOS BUTIKKENE:

 

Lakrids by Johan Bülow

  • Popcorn med lakrispulver
  • De 50 første handlende kunder får en gratis kokebok «Lakrids til maten»
  • Få en gave ved kjøp av to bokser Lakrids

SebastienBruno

QUIZ! Bli med i konkurransen om å vinne deilige makroner.

Oliviers & Co

  • 10% på alle varer
  • Konkurranse
  • Servering av enkel fingermat

Summerbird

  • Bli med på en spennende smaksreise med historien bak bean to bar med Summerbird!
    Her får du smake på masse deilig sjokolade samtidig som du får høre om opprinnelsen til det hele, jakten på de beste økologiske råvarene og tips til bruk av sjokolade i den gastronomiske verden. «Reisen» tar ca 20 minutter. Send en påmelding til drl@summerbird.dk
  • Konkurranse: Skriv deg opp på forhåndsbestilling julekalender og bli en av 3 heldige som vinner en gratis kalender

 

Alle handlende kunder hos Summerbird, Oliviers & Co, SebastienBruno og Lakrids by Johan Bülow er med i trekningen av et gavekort på Steen & Strøm Department Store på 1000kr!