Steen & Strøm presenterer Smartech - Steen & Strøm 1797

Steen & Strøm presenterer Smartech

Smartech – en ny destinasjon for innovasjon er endelig på Steen & Strøm. Her finner du de nyeste produktene innenfor teknologi, som du finner få andre steder i Norge.

Fra 1. – 7. april har Smartech lanseringsuke på Steen & Strøm hvor du kan oppleve flere eventer både for store og små, med de mest innovative produktene på markedet i dag.

Dette er det som skjer:


MANDAG 1. APRIL – HELSE OG MEDITASJON: 
Hele mandagen blir det holdt 15 minutters treningsøkter hos Smartech i 1. etasje i sammarbeid med Activ5; en bærbar treningsmaskin som trener hele kroppen.
De fleste vet fordelene ved å meditere, men synes det er vanskelig å komme igang. Muse 2 gjør meditasjon hakket lettere og både nyte og lære siden den gir deg tilbakemeldinger på hjerneaktiviteten, hjerterytmen, pust og bevegelser, som er med på å forbedre måten du mediterer på.TIRSDAG 2. APRIL – KUNST: 

Maja Olsen Berglund er en Oslo kunstner som skal gjøre en live tegnevisning på RoWrite, den digitale versjonen av en tegneblokk som lar deg tegne og ta notater. Her kan du endre, forbedre og slette det du lager. Du kan koble RoWrite direkte til en iOS eller Android enhet gjennom appen. Visningen finner sted hos Smartech fra 13.00 – 17.00

 

ONSDAG 3. APRIL: FORELDRE OG BARN:
Foreldre og barn er velkomne til lekestund i vårt lekeområde i 5. etasje. Her vil barn kunne leke med Osmo, og se tegningene deres komme til livet. Vi skal vise filmer via Nebula Capsule, en prosjektor og lydsystem som er like lite som en brusboks. Besøkende kan også bli bedre kjent med Sleepy Bottle, en enhet som gjør det mulig å forberede frisk og varm babymat på sekunder.

TORSDAG 4. APRIL – MANNENS DAG: 
Smartech tar over atriet rundt herreetasjen for å vise frem deres nyeste og mest innovative produkter, hvor de fleste selges kun hos Smartech i Norge. Her kan man prøve alle de utstilte produktene som Nuraphones; de eneste hodetelefonene som automatisk lærer seg og tilpasser seg din hørsel, Spectacles; Snap sin brille hvor du kan ta bilder direkte fra solbrillen, AirSelfie; et revolusjonerende kamera som passer i bukselommen, du kan koble det til din smarttelefon for å ta HD bilder fra fugleperspektiv, Oculus Go; VR headsettet hvor du kan se live konserter, sportseventer, filmer og TV programmer, Mino; en mini bærbar speaker med fantastisk lyd, Ember Mug; en kopp som holder drikken din varm fra første til siste slurk, og mange flere.

FREDAG 5. APRIL – SPECTACLES:
I dag finner du Spectacles rett innenfor vår hovedinngang. Her kan du prøve de nye Nico og Veronica solbrillene. Press knappen på siden av brillen for å ta HD bilder og video fra ditt perspektiv. Du kan enkelt sende dem rett til mobilen.

LØRDAG 6. APRIL – SHOPPING:
Smartech tilbyr -10% på alle sine produkter denne dagen.

Gjennom hele uken vil du finne Smartechs produkter i vinduene ved hovedinngangen samt i deres butikk rett ved inngangen fra Kongensgate.

OM SMARTECH: 
Smartech er designet for å gjøre det lettere for deg å oppdage nye og innovative produkter. Deres mål er å formidle historier å skape uforglemmelige opplevelser.