Steen & Strøm sin første second hand butikk - Steen & Strøm 1797

Steen & Strøm sin første second hand butikk

Trade Shop er Steen & Strøm sin første second-hand butikk, hos dem kan du shoppe med god samvittighet, eller bytte klærne dine og få gavekort i butikken. 

Med ønske om rimelig og ubegrenset tilgang til kvalitetsmote muliggjør Trade Shop praksis av hyppig og kontinuerlig oppdatering av garderoben – uten ytterligere belastning av klima og miljø. Trade Shop tilbyr et stort og attraktivt sortiment til en rimelig pris for alle, og spesielt om du har noe å bytte bort.

Overproduksjon og overforbruk av klær er nært knyttet til begrepet “fast fashion”. Vi har alle kjennskap til behovet for noe “Cheap and Chic” – billige, trendy og tilgjengelige moteartikler. Fra denne høsten vil Trade Shop befinne seg på Steen & Strøm, som vil gjøre det enklere for deg å handle second hand og være med på å løse det såkalte “fast fashion”-problemet.

Har du noen godbiter i klesskapet som blir alt for lite brukt? Eller bare har lyst på et unikt plagg som trenger et nytt hjem? Ta turen innom Trade Shop i 4.etasje på Steen & Strøm.