Spill the Tea - Steen & Strøm 1797

Spill the Tea

Spill the Tea ble etablert av fire te-nerder i Oslo i 2018. De jobber for positive endringer i tebransjen, noe som innebærer å fokusere på bærekraftig produksjon og sporbarhet. De synes det er for lite fokus på sporbarhet i tebransjen i dag, og derfor valgte de navnet Spill the Tea. Spill the Tea; å fortelle sannheten, eller å dele informasjon.

Fokuset er både om planeten vår, og menneskene som bor på den. Teen du finner hos Spill the Tea har enten økologisk sertifisering eller kommer fra gårder som bruker miljøvennlige produksjonsmetoder. Bra for deg, bra for bøndene, og bra for jorda. De prøver også å kjøpe te direkte fra tegårdene selv. Ved å kutte ut mellomleddene sikrer man at de som dyrker teen får størst mulig cut av profitten, samtidig som sikrer deg kvalitetste i verdensklasse, og at teen er produsert under gode arbeidsforhold.

All teen du finner Spill the Tea er teplanten, Camellia sinensis, og ikke urteblandinger. Den er naturlig og ren, og de få som er tilsatt smak er blandet på opprinnelsesstedet. Kom innom, så hjelper de deg med å finne en te som passer for deg! Selv te som er fri for tilsetninger kommer i et hav av naturlige variasjoner da produksjonsområde, kultivar og innhøstingsperiode utgjør en stor del av hvordan teen smaker.

Her finner du oss
Telefon
994 24 134
Etasje
Food Court
Bransje
Smak Og Behag