TAKET - Steen & Strøm 1797

TAKET

TAKET på Steen & Strøm har en fantastisk planløsning perfekt for å skreddersy ulike og unike arrangementer. Med kapasitet til opp mot 800 personer er det kun fantasien som setter grenser. Vi tilrettelegger for dagskonferanser og seminarer, i tillegg til ulike kveldsarrangement.

Takterrassen er på 340 kvm i kombinasjon med innendørs event-lokale, bar og lounge på 415 kvm. Med Pergolatak, varme og lys som gjør ditt arrangement risikofritt i forhold til været og en nydelig innendørs lounge i vinterhage med glasstak og egen bar, som gjør dette til tilpasningsdyktige lokaler for å skreddersy ulike arrangementer. På TAKET har vi eget kjøkken som er egnet til arrangementer i alle størrelser. Kjøkkenet er ledet av Sebastian Myhre og hans team, og menyene kan skreddersys til forskjellige arrangementer. På kjøkkenet har vi stort fokus på norske, kortreiste råvarer i sesong, og med innovative og lekende tvister.

Nye lokaler med et godt utgangspunkt for å skape ditt beste arrangement. Kick-off , sommerfest, bryllup, lanseringer, konferanser eller eksklusive lukkede middagssamlinger. Vi gleder oss til å vise deg mulighetene på TAKET.

Inngang mellom Gucci og Balenciaga i Nedre Slottsgate 8, med muligheter for mottakslounge i tilknytning til heis direkte opp til takterrassen.

Her finner du oss
Telefon
40 10 34 35
Etasje
6. Etasje
Bransje
Event