Wolford - Steen & Strøm 1797

Wolford

Wolford AG, med hovedkontor i Bregenz ved Bodensjøen, ble grunnlagt i 1950. Wolford driver 16 datterselskaper og markedsfører sine produkter i rundt 60 land via omtrent 262 monobrand-forretninger (eid og partnerdrevet) og 16 nettbutikker.

Wolford har vært notert på Wien-børsen siden 1995 og genererte 162,4 millioner Euro i salg i regnskapsåret 2015/2016; med omtrent 1 570 ansatte er Wolford et ledende globalt motemerke for høykvalitets bærekraftig legwear, undertøy og bodywear. Wolford designer og produserer sine produkter eksklusivt i Europa (Østerrike og Slovenia), hvor de innfrir de høyeste miljøstandardene i tekstilindustrien.

Sikre tekstiler, øko-vennlig produksjon og forsiktig bruk av ressurser er noen av kvalitetene som Wolford representerer. Vårt selskaps langsiktige bærekraftighet er en kontinuerlig prosess som pågår i samarbeid med våre forretningspartnere. Vårt mål er å omhyggelig dekke områder som inkluderer økonomisk, sosialt og økologisk ansvar. Vi arbeider for å inkludere bærekraftige aspekter både innen tekniske prosesser og personlig samhandling. Vi er stolte over å være offisiell systempartner med bluesign® technologies siden april 2015.

Som del av industrinettverket for småtekstiler arbeider Wolford for å utvikle en cradle-to-cradle serie for undertøy og trikot. Vi tror på at dyktighet medbringer ansvar. Det er på tide å handle og se etter nye løsninger, selv om det betyr å legge ut på en reise som ikke kommer til å bli rask, enkel eller billig. Vi er oppsatt på å tjene som en katalysator og fremskynde endringen som behøves i moteindustrien. Vi tar sikte på å levere Cradle to Cradle®-sertifiserte produkter til våre kunder høst/vinter 18.

Her finner du oss
Telefon
22 42 85 44
Etasje
3. Etasje
Bransje
Dame Dame Undertøy